Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© @kyliejenner op Instagram

KyShadow: the making of!

VIDEO: Kylie Jenner laat je zien hoe haar oogschaduw gemaakt wordt

Twee dagen geleden lanceerde Kylie Jenner haar KyShadows, de oogschaduws die ze uitbrengt als deel van de Kylie Cosmetics-lijn. Haar eerste palette, the Bronze Palette, deed het alvast héél goed: in minder dan 1 minuut (!) was het online volledig uitverkocht. Om dat te vieren, postte Kylie een sneak peek van de productie van haar nieuwste oogschaduws.

Op haar Instagrampagina postte Kylie Jenner onderstaande video, waarin ze laat zien hoe haar nieuwste KyShadows gemaakt worden. We betwijfelen dat La Jenner elke dag zelf met een spateltje staat te schrapen, al is het alvast wél heel cool om te zien. Wij verbazen ons vooral over de gigantische hoop poeder die daar ligt: hoeveel dollars liggen daar wel niet op tafel? Een KyShadow palette bevat 9 oogschaduws en kost zo'n 42 dollar. You do the math!

 

 

A video posted by King Kylie (@kyliejenner) on

 

Kylie bracht voorlopig enkel het Bronze Palette uit, al schijnen er nog drie palettes in aankomst te zijn. Hou voor updates en meer info vooral de Instagrampagina van Kylie Cosmetics in de gaten. En Flair.be, natuurlijk!

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '