Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Flair

Is het de hype waard?

Flair test uit: de lip kit van Kylie Jenner

Na maanden twijfelen, heb ik het ein-de-lijk gedaan. Ik heb een lip kit van Kylie Jenner gekocht. Sinds haar laatste restock zijn haar producten bijna altijd beschikbaar. Deze week kreeg ik mijn bestelling in de bus en ik vertel jullie met plezier of ze de hype waard zijn.

Voor wie het laatste halfjaar onder een steen geleefd heeft: sinds kort heeft Kylie Jenner haar eigen make-uplijn. Op haar website kan je verschillende lipproducten shoppen waaronder de lip kits. In het begin waren ze steeds na enkele seconden uitverkocht, maar nu is het niet moeilijk om er eentje te bemachtigen.

Ik ben gek op lippenstift en stiekem ben ik ook een beetje fan van de Kardashians. De lip kits van Kylie Jenner stonden al een tijdje op mijn verlanglijstje. Na lang twijfelen heb ik er toch eentje gekocht en dit in de kleur 'Posie K'. Een paar dagen geleden kreeg ik het pakketje aan en ik kon niet wachten om het te proberen. Vandaag kunnen jullie mijn verdict lezen:


Het bestelproces:

Een bestelling plaatsen is redelijk makkelijk. Je kiest het kleurtje dat je wil, vult je gegevens in en dan volgt de betaling. Betalen via overschrijving of bancontact gaat niet. Een kredietkaart is dus een must. Na je bestelling krijg je meteen een bevestigingsmail die er bovendien ook leuk uitziet.
 

De wachttijd:

Het verwerken van je bestelling duurt ongeveer drie tot vijf dagen. De verzending naar België is ongeveer tien tot vijftien dagen. Je zal dus wel even geduld moeten hebben. Ik heb mijn lip kit besteld op 2 juli en op 18 juli hem ik hem ontvangen. Zeker niet slecht dus.
 

De prijs:

Goedkoop zijn de lip kits niet. Ze kosten 30 dollar per stuk en voor internationale verzending komen er nog eens 15 bij. Omgerekend betaal je dus zo'n 40 euro per stuk. Je krijgt wel twee producten ( een lippotlood en de lipstick) dus dit is vergelijkbaar met andere high end-producten. Waar je wel rekening mee moet houden, zijn de douanekosten. Toen ik het pakje ging ophalen, kreeg ik te horen dat ik nog eens 26 euro moest betalen. Niet zo'n aangename verrassing.

 

Het product:

Ik koos voor het kleurtje 'Posie K'. Dit is een koele, roze kleur. Zowel het lippotlood als de liquid lipstick zijn top. Het potlood werkt makkelijk en ook de lipstick brengt goed aan. In het begin waren er wat productiefoutjes, maar daar is nu niets meer van te merken. De kleur droogt iets donkerder op, maar dat vond ik niet erg. De kleur bleef écht de hele dag op zijn plaats. Ik heb hem 's ochtends aangebracht en zelfs in de late avond (na twee maaltijden) zat hij nog perfect op zijn plaats. Dit tot grote verbazing van mijn collega's. Wel voelen je lippen redelijk droog aan. Niet abnormaal bij een matte lipstick, maar je brengt vooraf beter wat lippenbalsem aan.

Conclusie: ik ben fan! Ik heb al veel complimentjes gekregen over de kleur en geen enkele lipstick uit mijn collectie blijft zo lang en zo mooi zitten als die van Kylie Jenner. 

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '