https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Photonews

De collectie wordt dit najaar uitgebracht.

Victoria Beckham brengt eigen beautylijn uit: ‘Ik wil dat vrouwen zich goed voelen, vanbinnen en vanbuiten’

Na een carrière in de muziek- en modewereld, richt Victoria ‘Posh’ Beckham zich nu ook op de beautymarkt. De voormalige zangeres lanceert eind dit jaar een eigen beautylijn.

‘Zo verheugd dat ik kan aankondigen dat Victoria Beckham Beauty later dit jaar gelanceerd wordt’, schrijft een enthousiaste Beckham op haar Instagrampagina. Ook in het internationale modemagazine Women’s Wear Daily kondigde ze haar nieuwe project aan. ‘Ik wil dat vrouwen zich goed voelen, vanbinnen en vanbuiten’, vertelt de Britse. ‘Daarom zal ik op zoek gaan naar een aanbod van onmisbare items die ik zelf ook gebruik in het dagelijkse leven.’

Naast het feit dat de lijn uit make-up, wellnessproducten en parfum zal bestaan, lijkt Beckham nog niet veel kwijt te willen over wat de collectie zal inhouden. Wel laat ze weten dat ze echt wil rondvragen bij potentiële klanten wat zij verwachten van de nieuwe lijn. De collectie zal het licht zien tijdens het Herfst/Winter-seizoen van 2019 en verkrijgbaar zijn via de webshop van de Britse creatieve duizendpoot.

Lees ook:


 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content