https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home HOW TO: 5 mascaratips om vliegensvlug een stralende ooglook te creëren

HOW TO: 5 mascaratips om vliegensvlug een stralende ooglook te creëren

Met deze trucjes haal jij het meeste uit je mascara.

  Het moet ‘s morgens soms snel gaan en daarom vertrouwen we vaak enkel en alleen op onze mascara om onze ogen te doen stralen. Redactrice Charlotte toont je hoe je met enkele simpele tips het meeste uit je mascara kan halen waardoor je ogen verder niets meer nodig hebben.

  Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
  Klik hier om dit alsnog toe te laten

   

  Stap 1: goed reinigen

  Wanneer je de hele dag mascara draagt is het erg belangrijk om je ogen ‘s avonds goed te reinigen met een milde make-upremover. Zo kunnen je wimpers ‘s nachts ademen en zijn ze de volgende ochtend klaar voor een nieuw laagje mascara.

  Stap 2: de huid rond je ogen verzorgen

  De huid rond je ogen is erg dun en kwetsbaar, verzorg ze daarom goed en gebruik eventueel een lichtreflecterende oogcrème om een extra frisse blik te creëren.

  Advanced Génifique Yeux Light-Pearl – € 64 – Lancôme, bij de parfumerie.

   

  Stap 3: wimpers krullen

  Heb je van nature rechte wimpers, dan kan een wimperkruller je helpen om volumineuzere wimpers te krijgen. De mascara die je nadien aanbrengt helpt gedurende de dag de krul te behouden.

  Wimperkruller – € 8,90 – Planet Parfum.

   

  Stap 4: primer voor de wimpers

  Gebruik een wimperprimer voor je mascara om je wimpers meer textuur te geven en dus meer volume te creëren. De Cils Booster van Lancôme bevat vitamine B5 die de wimpers voedt en verzorgt.

  Cils Booster – € 33 – Lancôme, bij de parfumerie.

   

  Stap 5: mascara

  Breng je mascara aan met zigzaggende beweging zodat elke wimper een mooi egaal laagje mascara krijgt. Et voilà, instant frisse blik!

  Hypnôse Mascara – € 33 – Lancôme, bij de parfumerie.