Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Nails Inc.

Want!

Uitvinding van het jaar: spray-on nagellak

Hier hebben we op gewacht. Geen geknoei meer met nagellakremover en oorstokjes achteraf. Er bestaat nu ook nagellak in sprayvorm: opspuiten, handen wassen en je perfecte manicure is klaar!

Nails Inc. komt met deze geweldige uitvinding op de markt. De nagellak in sprayvorm hecht zich alleen aan je nagels en niet aan je huid. Zo hoef je de nagellak enkel maar te laten drogen en achteraf je handen te wassen. Zo tijdbesparend!
 

Geïnteresseerden kunnen zich op de website van Nails Inc. op een wachtlijst laten zetten. In Engeland komt de nagellak vanaf 12 november op de markt. Voorlopig kan je enkel kiezen uit twee kleurtjes, maar het is – volgens ons – een kwestie van tijd voor er nog andere tinten beschikbaar zullen zijn. Hoe kan het ook anders met zo’n geniale uitvinding?
 

Hoe gaat het product precies in zijn werk:

nagellak

  1. Breng een base coat aan. Deze stap is enorm belangrijk anders zal de spray-on nagellak niet werken. Laat deze laag ook goed drogen.
  2. Nu ga je de spuitbus goed schudden en vanop een afstand op je nagels spuiten. Je moet ongeveer 10 cm afstand houden. Leg ook een oude krant onder je hand om zo je tafel te beschermen.
  3. Breng een top coat aan. Zo blijft je manicure langer mooi.
  4. Als laatste hoef je gewoon je handen te wassen en you’re good to go

 

Heb je ondertussen nog wat hulp nodig? Beautyredactrice Charlotte legt je uit hoe je nagellak het langst blijft zitten. Wist je trouwens deze 10 dingen al over nagellak? Broken glass nails is trouwens de nieuwste nageltrend.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '