Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© getty

Op de meterslange sleep stond een prachtige boodschap geborduurd.

WOW: wij willen de trouwjurk van Hailey Bieber lenen op ons eigen huwelijksfeest

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Hailey Baldwin en Justin Bieber stapten vorige week voor de tweede keer in het huwelijksbootje, dit keer voor de kerk en natuurlijk gevolgd door een groot feest. De trouwjurk die Hailey droeg, is de droom van alle toekomstige bruidjes.


Het celebkoppel trouwde vorig jaar al voor de wet, maar nu zeiden ze hun jawoord voor het altaar in Los Angeles. Bij een sprookjeshuwelijk hoort natuurlijk een prachtige jurk, en daar ging Hailey als topmodel uiteraard volmondig mee akkoord. Ze koos een designerjurk van Virgil Abloh, het creatieve brein achter het merk Off-White en de creative director van de mannenlijn van Louis Vuitton. Met zo’n cv waren de verwachtingen natuurlijk hoog gespannen, en die werden meer dan ingevuld. 

Kant, pareltjes én een boodschap


De off-shoulder creatie met diep rugdecolleté was gemaakt uit witte kant, afgezet met honderden pareltjes en had een meterslange sleep waarop een prachtige boodschap ‘till death do us partof ’tot de dood ons scheidt’ geborduurd stond.

‘Het was de mooiste dag van mijn leven’, scheef mevrouw Bieber onder de foto van het mooie bruidspaar. ‘Dankje Virgil om mijn visie werkelijkheid te laten worden en mijn droomjurk te ontwerpen. Jij en je team zijn geweldig, en ik ben eeuwig dankbaar dat ik jouw creatie mocht dragen.’

Meterslange sleep


Tijdens het dansfeest na de ceremonie ruilde Hailey haar trouwjurk in voor een ander ontwerp. Zo’n meterslange sleep danst natuurlijk niet zo makkelijk. Wij krijgen voorlopig maar niet genoeg van haar trouwjurk, dus vandaar nog een paar foto’s van de stralende bruid in haar waanzinnig mooie jurk. Mogen wij die even lenen op onze grote dag, prettyplease?

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '