https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
©  © Getty

Ideaal voor de durvers onder ons!

TREND: grafische eyeliner maakt deze herfst zijn comeback

Ben jij niet bang om eens iets nieuw te proberen op vlak van make-up? Dan hebben wij goed nieuws voor jou, want deze herfst is grafische eyeliner opnieuw enorm populair. Lucy Boynton, Rita Ora en Lizzo laten alvast zien hoe het moet. Laat je inspireren!


Speel jij graag met make-up en wil je steeds nieuwe trends uitproberen? Dan kan je komende herfst volop experimenteren met je favoriete eyeliner. Wij zien momenteel namelijk heel wat grafische make-uplooks terug en wij zijn alvast fan van het resultaat.

Wij zijn trouwens niet alleen fan van grafische eyeliner. Zo werden Lucy Boynton, Rita Ora en Lizzo al gespot met de trend. Verder hebben ze er ook steeds hun eigen ding van gemaakt door te experimenteren met kleur of door net voor een klassieke zwarte eyeliner te kiezen.

Lucy Boynton werd al verschillende keren met een grafische eyelinerlook gespot. Meestal kiest ze voor zwart, maar ze durft wel steeds te experimenteren met de vorm. Voor Lizzo mag het dan weer iets meer zijn. Zij koos bijvoorbeeld al voor een neongeel lijntje boven haar ogen. Rita Ora ging dan weer all out en werkte met verschillende kleuren. Iets minder draagbaar, maar de zangeres kan het hebben.

https://www.instagram.com/p/B1PAahCDxWv/

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content