https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© © Getty

Dankzij deze eenvoudige TikTok-trucjes loop jij een stuk comfortabeler op je hakken

Chloë Foubert

Hakken kunnen een outfit helemaal afmaken, maar helaas tegen het einde van de dag of avond helaas ook je voeten. Hoewel ze thuis inlopen kan helpen, bestaat er ook een TikTok-filmpje waardoor je nog comfortabeler op die hakken van jou kan flaneren. Watch and learn, ladies! 

Dat TikTok niet enkel de place to be is om gekke dansmoves te leren, hoeven we je vast niet meer te vertellen. Of je nu je kamerplanten wil redden, je uit de hand gelopen verzameling Tupperware-dozen of gewoon je beautyskills wat wil opkrikken: de app toont het je werkelijk allemaal.

Gelukkig vallen er ook voor fashionista’s wat modelesjes te leren. Of beter gezegd tips te sprokkelen die je leven een stuk makkelijker maken. De laatste hacks die viraal gaan? Die werden de wereld ingestuurd door influencer Hadia Ghaleb. De 28-jarige toont je namelijk hoe je pijnlijke voeten én slippertjes op je hakken kan vermijden met slechts drie hulpmiddelen. En die heb jij hoogstwaarschijnlijk gewoon in de badkamerkast staan.

De eerste partner in crime die Hadia voorstelt, is… droogshampoo! Jawel, door simpelweg wat vanop een afstandje op de binnenkant van je hakken te sprayen, zouden je minder schuiven in je schoenen als je ermee loopt. Ook met vervelende geurtjes maak je op deze manier meteen komaf.

Van een nagelvijl tot vaseline

Maar wat misschien nog vervelender is, is dat je met hakken flink kan onderuit gaan. En nee, daarvoor hoef je niet eens op een glad oppervlak te lopen… Het gênante tafereel komt meestal voor als je je gloednieuwe hakken voor het eerst aan je voetjes schuift. De onderkant van je aanwinst is dan namelijk nog vlekkeloos: geen putjes van kiezelsteentjes, geen restjes kauwgom…  Door simpelweg met een nagelvijl over de zool te schuren, maak je de onderkant ruwer en heb je dus ook meer grip. Voordat Hadia de deur uitgaat, neemt ze tenslotte nog een pot vaseline in de aanslag. Daarmee wrijft ze de typische pijnpunten van haar voeten in. Denk maar aan de hiel en je voetkussentjes. Bye, bye, pijnlijke voeten!

@hadiaghalebDoes your ##heels hurt? ##shoes ##fashion ##تيك_توك_فاشون♬ PonDeReplayDanceChallenge x tsompathegoat – tsompathegoat

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content