Home Lifestyle ZIEN: deze TikTokker redt je kamerplanten met haar filmpjes

ZIEN: deze TikTokker redt je kamerplanten met haar filmpjes

Ze geeft advies over verpotten, water geven en dode bladeren.

kamerplanten
© Brooke Cagle via unsplash

Slaag je er steeds in om die urban jungle in je woonkamer om te toveren tot een urban woestijn? TikTokker Reagan Kastner geeft met haar luchtige filmpjes tips om je planten deze keer wél in leven te houden.

Een huis is pas een thuis als er een aantal vrolijke kamerplanten instaan die je interieur toch net dat tikkeltje extra geven. Helaas hebben we niet altijd de tijd of de knowhow om die groene vrienden op de juiste manier te verzorgen. Daarom geeft TikTokker Reagan Kastner je via haar toffe video’s advies zodat je niet om de paar weken naar het tuincentra moet hollen om een nieuwe voorraad planten in te slaan.

Water geven en potgrond maken

De filmpjes zijn superkort, dus het excuus dat je geen tijd hebt, kan je onmiddellijk overboord gooien. Ze geeft je tips om de perfecte potgrond te maken, om je planten de juiste hoeveelheid water te geven, maar ze niet te ‘verdrinken’, om die vervelende kleine vliegjes weg te houden en om je urban jungle vochtig genoeg te houden.

@reagankastnerPlant Hack! Here’s how to get true perfect soil mixture for your houseplants ##teachmehow ##houseplants ##plantmom ##plantparent ##plantdoctor ##diy♬ original sound – reagankastner

Het is eens iets anders dan de vele dansjes, beautyhacks of food gerelateerde TikTok-filmpjes, maar haar nuttige tips werden toch al verschillende honderdduizenden keren bekeken. Ook wij zijn fan!

@reagankastnerPlant Hack! The most effective ways to help your humidity loving houseplants ##houseplants ##plantparents ##diyhow ##calathea ##planttips♬ original sound – reagankastner


Nog meer plantentips: