Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Flair

Snelle fixers voor 5 beautyproblemen

Droge woestijnlippen, een gothic-eyeliner-effect, een voorhoofd dat glimt als een worm. Met onze vijf snelle fixers zijn al je beautyproblemen in één-twee-drie opgelost.

Probleem 1: smeltende make-up

Heb je soms het gevoel dat je make-up letterlijk smelt op je gezicht? Make-up
vervaagt doorheen de dag door warmte en vocht. Blijf er fresh and fabulous uitzien met deze tips:

  • Oogschaduw vervaagt snel. Gebruik daarom eerst een oogschaduwbasis. Die zal je oogleden egaal maken en daardoor blijft de oogschaduw beter zitten. Kies voor waterproof of long lasting oogschaduw voor een duurzaam effect.
  • Gewone mascara heeft een waterbasis en maakt vlekken onder invloed van warmte en zweet. Met een waterproof mascara heb je dat probleem niet.
  • Gebruik een primer vooaleer je foundation aanbrengt. Die maakt je huid gladder en zorgt ervoor dat je foundation goed blijft zitten. Breng 'm aan met een sponsje, dat zorgt voor een betere hechting op je huid. Werk af met een fixerend poeder voor extra houdbaarheid.

 

Probleem 2: lipstick op je glas

Love lipstick, maar hij moet wel op je lippen blijven zitten. Lik daarom net voor je gaat drinken zachtjes aan je lippen, zo vorm je een barrière tussen de lipstick en het glas. 

 

Probleem 3: uitlopende eyeliner

Eyeliner heeft een basis nodig om zich te kunnen hechten aan je ooglid. Gebruik daarom altijd eerst oogschaduw die je tot tegen je wimpers aanbrengt. Laat die goed opdrogen, anders vlekt hij op je ooglid. Er bestaan ook waterproof eyeliners die sowieso een betere hechtkracht op de huid hebben. Byebye gothic look!

 

Probleem 4: een glimmend voorhoofd

Last van een shiny voorhoofd? Hallo, poeder! Maar als je blijft glimmen, kan je niet oneindig blijven bijpoederen. De oplossing? Blotting papers: deze papiertjes absorberen talg en matteren je huid.

 

Probleem 5: droge lippen

Een mooie lipstickmond die lang houdt. Jouw natte droom. Jouw lippen zien er eerder uit alsof ze een maand in de woestijn zijn geweest. Het anwoord: een hydraterende lipstick met een crème-effect op je mond. De Cherry Oil Lipstick van Yves Rocher is bijvoorbeeld perfect voor jouw chapped lips.

 

*Happy feet in 8 stappen

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '