Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'Als je op zoek bent naar een "my lips but better"-kleurtje, zou ik hem zeker een keertje proberen.'

Flair Beauty testteam: Shiny Lip Crayon van Lord & Berry

Webredactrice Sandie (27) schuimt continu Pinterest af in haar zoektocht naar het perfecte kapsel, is verslaafd aan felle lipstickkleuren, kan niet zonder haar lifesaving concealer én haar kat Ellie (maar dat is een ander verhaal).


Shiny Lip Crayon van Lord & Berry: 7,5/10


Prijs/kwaliteit

€ 19,95 voor een lipstick is iets duurder, maar bij Lord & Berry testen ze niet op dieren, gebruiken ze voornamelijk plantaardige stoffen én zijn ze 100 % glutenvrij.

Geur/textuur

De textuur van het potlood is redelijk romig, waardoor je het makkelijk kan aanbrengen op je lippen.

Pluspunten

Ik ben helemaal fan van de kleur. Ik heb de tint ‘Blush’, en die past perfect bij mijn eigen lipkleur. Hij steekt nu steevast in mijn handtas en ik gebruik hem bijna dagelijks. Verder zijn er nog vrij veel andere tinten waar je uit kan kiezen: van opvallend paars tot verleidelijk donkerrood. De dop is bovendien doorzichtig, waardoor je meteen kan zien om welke kleur het gaat!

Omdat het om een lippenpotlood gaat, kan je het product makkelijk opsmeren en onderweg bijwerken indien nodig. Een laatste pluspunt voor mij is dat ze bij Lord & Berry niet testen op dieren en aandacht besteden aan plantaardige stoffen.

Minpunten

Je moet de lipstick wel af en toe bijwerken, maar dat probleem los ik makkelijk op door hem simpelweg mee te nemen in mijn handtas. Wie toch een iets langduriger resultaat verkiest, kan kiezen voor Matte Lip Crayon of eerst een laagje lippenpotlood aanbrengen als basis.

Zou ik het opnieuw kopen?

Ja! Vroeger was ik verslaafd aan felle lipkleuren, maar nu grijp ik steeds vaker naar lipsticks die iets subtieler zijn. Dit exemplaar van Lord & Berry is voor mij alvast een topper, omdat hij perfect aansluit bij mijn eigen lipkleur. Als je op zoek bent naar een ‘my lips but better’-kleurtje, zou ik hem zeker een keertje proberen.

Shiny Lip Crayon – € 19,95 – Lord & Berry, online verkrijgbaar.

Lees meer beautyreviews:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '