Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

En wij willen ze, prettyplease

Selena Gomez ontwerpt haar eigen handtas

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Selena Gomez werkte samen met Coach om haar eigen handtas te maken. En we moeten eerlijk toegeven: het resultaat is prachtig. Wij weten nu al wat we vragen voor Kerstmis!


Selena Gomez is al een tijdje het gezicht van het handtassenmerk. Ze draagt ook steevast accessoires van Coach op de rode loper. Die samenwerking gaat nu een stukje verder, want Selena ontwierp samen met Coach haar eigen limited edition collectie. Die bestaat uit vier verschillende items: een handtas, een clutch, een paspoorthoesje en een sleutelhanger.

Inspirerende boodschap


De stijl van Selena is duidelijk terug te vinden in haar collectie: subtiel en praktisch, maar toch ook heel elegant. De handtas valt niet uit de toon op een fancy feestje, maar is ook prima geschikt voor een doordeweekse werkdag. De collectie is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: wit, rood en zwart. Elk item draagt haar handtekening en ze liet er ook telkens een inspirerende boodschap in graveren, zoals ‘To be you is to be strong’ en ‘Love yourself first’, geïnspireerd op haar tattoo.

Portemonnee


De collectie is vanaf 1 september verkrijgbaar op de site van Coach, dus vanaf die datum kan je met een echte Selena Gomez pronken. Je zal er wel diep voor in de buidel moeten tasten. Het goedkoopste item is de sleutelhanger van 50 dollar, terwijl je voor de handtas al snel 395 dollar moet neertellen.Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '