Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© corbisimages.com

Zo verras jij hém met Valentijn

Zet je vriend niet meer onder druk op Valentijn en verras hem met een stoere date! Hotel zoekmachine Trivago.nl maakte een lijstje met 7 Valentijnsdates voor mannen. 

Date 1: Op de bank met voetbal, bier en chips 

Wat wil een man nog meer? Niets! Mannen zijn dol op eenvoud. Jouw taak: pimp je zetel met gezellige kussens en wees kieskeurig met de chips die je koopt. Kaaschips laten een onaangenaam geurtje na (!) Verder haal jij uit deze date ook je voordeel: lekker dicht tegen hem liggen. 

 

Date 2: Huur een fancy auto 

Mannen en hun obsessie voor auto’s blijft voor ons  een mysterie. Tijd dus om dat mysterie te ontrafelen! Huur voor een dag met hem een stoere auto af, en vergezel hem tijdens de rit van zijn leven. Jouw voordeel? Als hij voor een cabrio kiest kan je eindelijk dat ene sjaaltje rond je haar dragen zoals in de film! 

 

Date 3: Ga met hem op jaagpad 

Deze date is niet voor de gevoeligen onder ons. Toch hoef je geen onschuldig dier af te maken om meer liefde van je vriend te winnen. Jagen kan je ook à la paintball of kleiduivenschieten. Hoe je het ook draait of keert, het wordt sowieso een spannende belevenis. Vooral als je voor de jacht een sexy jagerskleedje aantrekt.  

 

zo verras jij hem

 

Date 4: Weekendje Barcelona met een bezoek aan Camp Nou 

In de liefde moet je offers voor elkaar maken. Deze date zorgt gegarandeerd voor de ultieme win-winsituatie. Jij belooft hem een bezoekje aan de voetbaltempel Camp Nou, en hij gaat een heel weekend met je shoppen. Romantiek? Check! 

 

Date 5: De truc van het pikante outfitje 

Het is een klassieker, omdat het gewoon altijd werkt. Trek een pikante outfit aan, en wacht op zijn thuiskomst. Zodra je de blik op zijn gezicht ziet, weet je dat het aantrekken van die lastige jartellen de moeite waard was! 100% sexytime verzekerd. 

 

Date 6: Rock ’n Roll concert met overnachting in het Backstage Hotel 

Date nr. 6 is voor de muziekliefhebbers onder de mannen. Dans met hem tijdens een cool concert in Paradiso en sluit het feest af met een nacht in het Backstage Hotel in Amsterdam. De kamers zijn ingericht als studio’s en zijn voorzien van dj-tafels en instrumenten. Zo waant hij zich als een ware artiest. Ga voor deze date en wees zijn muze! 

 

zo verras jij hem

 

Date 7: Bereid een maaltijd met heel veel liefde 

Liefde gaat door de maag van de man, dus maak er gebruik van! Het is algemeen bekend dat mannen het fijn vinden als een vrouw goed kan koken. Verras hem dus door zijn lievelingskostje klaar te maken, al is het boerenkost! Vergeet vooral niet het belangrijkste ingrediënt: heel veel liefde.

 

*Wat betekent zijn cadeau?

*De schattigste onderbroekjes voor Valentijn

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '