Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Shutterstock

Hoe gelukkig ben jij met je seksleven?

OEI: slechts zes op de tien Vlamingen is tevreden over zijn seksleven

Gisterenavond hebben ze bij Telefacts de resultaten van hun seksenquête bekendgemaakt en daar zaten enkele opmerkelijke cijfers tussen. Zo geven de Vlamingen hun seksleven maar een magere 5,9 op 10. Er is werk aan de winkel!


Telefacts onderzocht in hun seksenquête hoe tevreden de Vlaming was over zijn seksleven en er is duidelijk nog ruimte voor verbetering. Zo is slechts 60% gelukkig met wat er zich onder de lakens afspeelt, maar dit was niet het enige opvallende resultaat.

Een overzicht


Als het op seksstandjes aankomt, zijn we redelijk conservatief. 36,2% verkiest de missionarishouding, 24% kiest voor de ‘cowgirl’ en 16,7% doet het graag op zijn hondjes.

Op vlak van orgasmes zijn de cijfers iets positiever. 36% krijgt altijd een orgasme en 40% komt meestal klaar. Slechts 1 vrouw op de tien zegt dat ze nooit tot een hoogtepunt komt tijdens het vrijen en ook bij het mannelijke geslacht loopt het vrijwel altijd goed.

Last but not least: 32,8% van de Vlaamse vrouwen durft soms een orgasme te faken, dit tegenover een kleine 6% bij de mannen.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '