Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Bored Panda

Wat een mooi gebaar

Tiener scheert zijn hoofd kaal voor vriendin met kanker

Allie Allen kreeg op haar veertien jaar te horen dat ze hersenkanker had. Na een intensieve sessie van chemotherapie leek het meisje aan de beterhand, maar toch is ze onlangs hervallen. Allie kan gelukkig op veel liefde van haar vrienden en familie rekenen. Zo besloot haar prom date Brayden om zijn hoofd kaal te scheren om haar te steunen.

Door de chemotherapie verloor het meisje al haar mooie bruine lokken. Toen ze ’s ochtends opstond en nog maar twee plukken haar had, besloot Allie om de rest van haar coupe af te scheren. Een moedige beslissing voor zo’n jong meisje.
 

Allie Allen

Ondanks de moeilijke periode probeert de familie Allen zich sterk te houden. Zo stierf ook de grootvader van Allie aan hersenkanker en kreeg de moeder van het meisje onlangs te horen dat ze borstkanker heeft. De 14-jarige Allie begint nu opnieuw met een sessie chemo, maar ze laat het niet aan haar hart komen.
 

Wanneer Allie uit het ziekenhuis kwam, stond er thuis ook een mooie verrassing op haar te wachten. Haar prom date Brayden stond haar namelijk op te wachten en had om haar te steunen zijn hoofd kaal geschoren.

Ook deze vrouwen zeiden vaarwel tegen hun lokken voor hun vriendin met borstkanker. Natuurlijk kan je ook op andere manieren je geliefde steunen. Zo zongen deze leerlingen een emotioneel nummer voor hun leerkracht met kanker. Het ziekenhuis waar dit kankerpatiëntje verbleef, stak een hele flashmob in elkaar om het meisje een hart onder de riem te steken.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '