Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Sexy time in de sofa!

5 easy peasy seksstandjes voor een romantisch moment in de zetel

Geef het maar toe: alle vrouwen dromen weleens van een stevige vrijpartij in de zetel, want na die romantische film lijkt de weg naar de slaapkamer nog mijlenver. Gelukkig is er dan tante Flair, want wij vonden de leukste seksstandjes voor in onze fauteuil. Gelieve alles netjes en vooral proper achter te laten na de actie. Bedankt!

The channel surfer


Ga voor je zetel staan, leg je handen erop en buig dan een beetje door je knieën. Je partner heeft op die manier een prachtig uitzicht op je derrière, en als hij zich dan stevig aan je heupen vastneemt, kan hij zich volledig laten gaan. Hola!

The VIP section

Yep, dit standje is enkel en alleen voor very important people. Duw je partner op de zetel en kleed hem vervolgens uit. Zijn onderbroek moet er zeker aan geloven, want wanneer jij naar beneden duikt, laat je hem genieten van een potje orale seks.


https://giphy.com/gifs/reactiongifs-mrw-Jj8vFfZNBcCsg

The lazy boy


Dit standje is ideaal voor zij die thuis een relaxzetel hebben staan. Klap de voetsteun naar buiten en leg je partner in volle glorie in de zetel. Daarna ga je op hem zitten, met je rug naar hem toe gedraaid. Sit back and relax!

The couch tease


Ga ieder aan een kant van de zetel zitten en daag elkaar uit. De passie volgt dan wel vanzelf. Kleine tip: een seksspeeltje hier en daar kan je helpen om in de juiste mood te raken.

https://giphy.com/gifs/home-of-the-future-smile-makers-tenga-Ki6MsJRE69dNm

The missionary – seated position


Soms kan het meest traditionele standje voor de beste seks ooit zorgen. Maak de living onveilig en geniet diep van elkaar in de zetel. Niet spannend genoeg, zeg je? Met wat vingerwerk raak je in no time in de zevende hemel. Enjoy!

[td_smart_list_end]

Bron: Cosmopolitan


 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '