Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Fakhri Labib via Unsplash

Lezeres Lyka was te gast op een kleinschalig poolfeestje dat eindigde in een orgie.

‘Het was duidelijk dat die mensen wel vaker seksfeestjes hielden, en dat ik het nieuwe ““speeltje”” was’

De vogeltjes fluiten, de bijtjes zoemen en mensen denken weer aan stomende seks. Dat is de zomer in een notendop, toch? Althans voor enkele lezeressen toch, die zich hun onvergetelijke seksavontuur tijdens die ene bloedhete zomer nog oh zo levendig herinneren. Lyka belandde tijdens haar zwoele zomer op een poolfeestje dat al snel omsloeg in een orgie.

‘”Ik ben vanuit Zuid-Frankrijk onderweg naar huis. Heb je gemist. Zin in een klein feestje bij G. in de tuin?” Met dat berichtje begon het die avond. Het kwam van een kerel met wie ik al een tijdje casual aan het daten was. Er waren geen serieuze bedoelingen, wel heel hete seks. Eerst vrijden we gewoon met ons tweetjes, maar op ons derde of vierde afspraakje was G., een vriend van hem, “toevallig” in zijn huis. Helemaal geen toeval, natuurlijk, maar ik zat er niet mee. Ik vond het wel spannend en besloot die avond dat ik een trio met hen wel zag zitten. Mijn date wist dus al dat ik openstond voor spannende avonturen.

Ik liet weten dat ik mee wilde gaan naar het feestje. Zonder eerst langs zijn huis te rijden na zijn vakantie, pikte hij me op. We reden naar het huis van G., een kleine villa met een zwembad. Er waren nog zeven andere mensen aanwezig, en aan de kleren die ze droegen – of beter: het gebrek aan kleren – had ik vanaf het eerste moment al door dat het wel eens een heel speciaal feestje zou kunnen worden.

De drank vloeide rijkelijk en het zou me niet verbazen mochten sommige aanwezigen ook onder invloed van wat anders zijn geweest. Ik niet. Voor mij persoonlijk zijn drugs een no-go, maar ik vind dat iedereen met z’n lijf moet doen wat ie zelf wil. Op de achtergrond speelde er deephouse en iedereen ontving me alsof ze me al jaren kenden, terwijl het de eerste keer was dat we elkaar ontmoetten. G. was uiteraard de uitzondering.

Ik ben op het feestje ook meerdere keren klaargekomen. Op den duur was daar echt niets meer voor nodig.

Het was ook hij die als eerste het initiatief nam om te testen hoe ik zou reageren als hij me in het bijzijn van de anderen begon te kussen. En dan heb ik het niet over een onschuldig kusje op mijn mond. Hij begon me echt binnen te doen en zijn handen over mijn hele lijf te bewegen. Ik vond het hyperspannend, maar ook ontzettend ­lekker en erg opwindend, dus liet ik hem begaan. Blijkbaar zat iedereen daar een beetje op te wachten, want zodra ze merkten dat ik mee wilde doen met hun spelletjes, sloeg het feestje heel snel om in één geile bedoening. Het werd me duidelijk dat ze elkaar al langer kenden en wel vaker seksfeestjes hielden, en dat ik dus het nieuwe “speeltje” was. Eerlijk? I loved it!

Ik ben op het feestje met drie mannen en één vrouw intiem geweest, maar wat me het allermeeste opwond, was dat mijn date ook de hele tijd aan het toekijken was terwijl ik met de anderen bezig was. Op een of andere manier was het voor iedereen heel duidelijk dat ik bij hem hoorde en dat hij mij deelde met wie hij dat wilde. Hij zei op een bepaald moment zelfs: “Ik ben eigenlijk een heel jaloers type.” Dat vond ik grappig aangezien hij me vlak voor die uitspraak in de armen van een andere man in het zwembad had geduwd, met overduidelijk als boodschap: “Hier, neem haar maar. Je hebt mijn toestemming.”

In het dagelijkse leven zou ik het absoluut niet aanvaarden dat een man zich zo tegenover mij zou gedragen, maar in die setting en op dat moment was er niets wat me gekker maakte. Ik ben op het feestje ook meerdere keren klaargekomen. Op den duur was daar echt niets meer voor nodig.’

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '