https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Hetero's testen lesbische seks

Probeer het met je vriend

Wie kent het vrouwenlichaam beter dan lesbiennes? Inderdaad: niemand. Flair verzamelde hun heetste sekstips en liet die meteen uittesten door enthousiaste heterokoppels.

1. Fantaseer om in the mood te geraken

Vrouwen zijn als een dieselmotor: ze komen langzaam op gang. Lesbische koppels zien het voorspel dan ook als een must. Belangrijk: goede seks begint in je hoofd. Van een echt straf en sexy verhaal kan je al ongelooflijk opgewonden raken. Vertel hem wat je allemaal met hem wil doen en beschrijf elk detail zo levendig mogelijk. Schrijf je fantasie op, of lees die hem voor. En probeer elkaar zo lang mogelijk niet aan te raken!

Liese-Lotte (24): “Mijn vriend zat nog op zijn werk, maar ik besloot hem al warm te maken met een sms’je: ‘Dag lekker beertje, weet je waar ik nu aan denk? Aan wat ik allemaal ga doen als je deze avond thuiskomt.’ Daarna deed ik mijn plannen volledig uit de doeken. Hij reageerde eerst rustig, maar al snel deed hij mee en vertelde hij wat hij met mij wilde doen. Heerlijk was dat! Toen hij thuiskwam, hebben we amper nog een woord gewisseld. De kleren vlogen meteen in het rond en de seks was fan-tas-tisch! Veel vuriger dan normaal, omdat die spanning al de hele dag werd opgebouwd.”

De 5 andere zalige tips die werden voor jou getest en goedgekeurd, ontdek je deze week in Flair. Snel naar de winkel en daarna snel naar bed!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content