Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© giphy.com

Over deze 3 dingen kan je beter zwijgen tegen je lief

Natuurlijk gaat eerlijkheid boven alles. Zowel in liefdesrelaties als in vriendschappelijke relaties is eerlijk zijn van groot belang. Het is de basis van vertrouwen en vertrouwen is onmisbaar. Toch kan je soms ook té eerlijk zijn en dat heeft niet altijd positieve gevolgen. Dit zeg je toch beter niet tegen je lief. 

1. Je vindt je schoonfamilie maar niks

Het kan dat het niet klikt tussen jou en je schoonfamilie en dat is jammer. Het is mogelijk dat jullie niet dezelfde mening delen over een bepaald onderwerp. Toch is het geen goed idee om je partner uitdrukkelijk te laten weten dat je het niet kan vinden met je schoonouders, schoonbroer of -zus. Je mag niet tussen je partner en zijn of haar familie gaan staan: in the end, family always goes first. 

 

2. Verhalen over je ex 

Dat je partner wilde weten hoeveel relaties er op je kerfstok staan, wilt niet zeggen dat hij of zij ook wilt weten hoe die relaties eraan toe gingen. Als een ex je gekwetst heeft, mag je dat natuurlijk wel eens laten vallen, maar het is een absolute don't om je ex op te hemelen. Als iets je aan je ex herinnert, hou het dan alsjeblieft voor jezelf. 

 

3. Wat je níét zo mooi vindt

Niemand is perfect en er zijn sowieso bepaalde uiterlijke kenmerken die je minder mooi vindt aan je partner. Toch is het belangrijk dat je die specifieke dingen voor jezelf houdt. Zeg  je partner welke lichaamsdelen je wel onweerstaanbaar en knap vindt en vergeet de minpuntjes.  

 

 

Lees ook: 

Miss Onzeker? Dit is waar mannen tijdens de seks echt op letten. Wil je graag een goede indruk maken op je schoonouders? Dit is de perfecte outfit om je schoonfamilie in te palmen. Heb je soms meer aandacht voor je Instagramaccount dan voor je vriend?  VIDEO: zo hard is het leven van de boyfriends van Instagramverslaafde meisjes

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '