Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© IFONNX Toys via Unsplash

Onze huisseksuologe beantwoordt jouw prangende vragen.

OPROEP: wat heb jij altijd al willen weten over de vibrator?

Annelies Hart

Als we Marilyn Monroe mogen geloven zijn diamonds a girl’s best friend. Althans: dat was zo, tot de vibrator zijn opwachting maakte. Het vibrerende speeltje is een favoriet in de slaapkamer, maar er heersen toch best nog wat mysteries, misvattingen en taboes rond. Stel jouw prangende vraag over vibrators aan Flairs huisseksuologe.

Het is doorgaans redelijk klein, snoepkleurig, al dan niet konijnvormig en de sleutel tot een geslaagd hoogtepunt. Wat is het? Jawel: de vibrator! Dit vibrerende gadget is een vaste waarde in het nachtkastje van iedereen die er eens graag een speeltje bijneemt tussen de lakens, of dat nu alleen of met je (bed)partner is.

Nieuw is het seksspeeltje dus niet, maar voor sommigen is het taboe errond nog best groot. Misvattingen, misinformatie, schaamte of onbeantwoorde nieuwsgierigheid houdt sommigen dus tegen om aan het experimenteren te slaan met zo’n vibrerend vriendje. Zonde van al die gemiste orgasmes, vinden wij bij Flair. Daarom zijn we op zoek naar jouw prangende vragen over vibrators, zodat onze huisseksuologe Ina die kan beantwoorden.

P.S.: Hou je favoriete magazine zeker in de gaten, want wie weet zit er over een tijdje wel een vibrator bij😉.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '