Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Vrouwen geven sneller nummer aan een muzikant

Muziek maakt man aantrekkelijker

Wetenschappers ondervonden dat mannen met een muziekinstrument minder snel worden afgewezen. Vrouwen vinden muzikanten zelfs aantrekkelijker dan een sportman.

Maarliefst 31% kans hebben ze om een telefoonnummer op te scharrelen, die muzikale kerels. Dat blijkt uit een wetenschappelijk onderzoek waarbij dezelfde man 300 vrouwen benaderde.

De eerste 100 vrouwen kregen hem met een sportzak te zien. Daarna verscheen hij met een gitaar op z'n rug en tijdens de ontmoeting met de laatste 100 vrouwen had hij niets bij.

De gitaar deed blijkbaar vrouwenharten sneller slaan, met een succespercentage van 31%. De sportzak bleek een echte afknapper te zijn, De acteur kreeg slechts van 9% van de vrouwen een telefoonnummer, bij de rest liep hij een blauwtje.

Toen het proefkonijn niets bij de hand had, gaven 14% van de meisjes hem een kans. Een man die muzikaal is, of tenminste lijkt, zou dus het meest kans maken bij de gemiddelde vrouw.

Opgelet ladies, voor je met een gitaar naar buiten trekt: die redenering blijkt niet voor ons te gelden. Hetzelfde experiment werd ook op mannen uitgevoerd, maar zij werden er niet warm of koud van.

 

Bron: Daily Mail

Partner Content

' ' ' '