Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Giphy

Het proberen waard.

Met deze sexts krijg je hem in alle staten

Robine van Tilburg
Robine van Tilburg chef online
Wil je hem rode oortjes geven, maar weet je niet goed hoe? Probeer eens aan jullie voorspel te beginnen via sms. Neem het heft in handen en laat hem sidderen op zijn benen… vanop afstand deze keer.

1. Bouw op

 

Met de deur in huis vallen kan best leuk zijn, maar niet altijd. Verandering van spijs doet eten, dus begin eens met hem uit te dagen. Stuur hem bijvoorbeeld welke lingerie je draagt of dat je een verrassing voor hem hebt. Je kan hem ook vertellen dat je net een seksdroom over hem had of dat je net met jezelf 'gespeeld' hebt. Van een vurig binnenkomertje gesproken…

 

wally

© Giphy

 

2. Details

 

Stuur hem zéér gedetailleerde sexts over wat je allemaal met hem zou willen doen. Wees niet preuts: beschrijf alle details van jouw lichaam in geuren (niet per se) en kleuren. Mannen zijn zeer visueel ingesteld, maar kunnen ook rijkelijk fantaseren als jij hen voldoende informatie geeft. Adjectieven zijn meer dan welkom. Wij denken bijvoorbeeld aan:

'Ik wil jouw [adjectief][lichaamsdeel] in/aan/rond mijn [adjectief][lichaamsdeel]. Ik kan niet wachten tot je me laat kreunen als een [dier].'

Een voorbeeldje voor de trage dames: 'Ik wil jouw grote duim in mijn natte knieholte. Ik kan niet wachten tot je me laat kreunen als een paard.'

 

fu

© Giphy

 

3. Beeldmateriaal

 

Mannen blijven mannen en die zien graag wat bloot vlees. Geef hem zo nu en dan eens wat hij wil. Hij zal niets liever willen dan je in real life komen bewonderen. Borsten, billen, vagijntjes, … Laat maar komen, Grietje! Suggestief naakt kan ook al volstaan. Laat hem verlangen naar wat je verbergt.

 

ban

© Giphy

 

4. Verras hem op een ongepast moment

 

Zit hij in een meeting met zijn baas? Hopsa, een foto van jouw borsten verschijnt op zijn scherm. Zijn ogen en broek schieten ongetwijfeld vol goesting.

 

no

© Giphy

 

5. No emoji's allowed

 

Emoji's werken averechts op zijn erectie. Druppeltjes en zo nu en dan een passerende perzik zijn best wel schattig, maar doen zijn lid niet kloppen van verlangen. Bewaar emoji's maar voor je ma of pa.

 

ef

© Giphy

 

 

 

Naar deze personen verzend je je sexts best niet. Woont jouw lief in het buitenland? Dan kan je deze tips zeker gebruiken!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '