Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Shutterstock

Verrassend simpel, zo blijkt.

Dit zijn de 5 meest gegoogelde seksvragen (en hun antwoord)

Als je een dringende vraag hebt, kan je altijd terecht bij onze lieve vriend Google. Nu blijken veel van die vragen over seks te gaan en net daarom zetten wij vandaag de vijf meest gegoogelde seksvragen (en hun antwoorden) op een rijtje voor jullie.

  1. Waar ligt de g-spot?


Dit is verschillend voor elke vrouw, maar meestal ligt deze zo’n vijf tot acht centimeter boven de opening van je vagina. Volgens verschillende vrouwen is de g-spot even groot als een muntje, zwelt deze op als we opgewonden zijn en heeft het meer textuur dan het omringende weefsel.

  1. Hoe laat ik een vrouw klaarkomen?


Ook hier is er geen succesformule die voor alle vrouwen van toepassing is. Het beste wat je hier kan doen, is met je partner communiceren. Vraag naar welke technieken of wat voor soort aanrakingen het beste werken. Normaal gezien hebben vrouwen wel meer tijd nodig om tot een hoogtepunt te komen, dus zorg voor een aangename en ontspannen omgeving.

  1. Wat kan je doen tegen herpes?


Herpes komt redelijk vaak voor, maar de symptomen breken niet bij iedereen uit. Eerst en vooral zijn er twee varianten. Bij de eerste soort breken er koortsblaasjes uit en bij de tweede variant – genitale herpes – krijg je last van zweertjes down under. De symptomen duren gewoonlijk zo’n twee tot drie weken, maar ze zijn wel te behandelen. Het virus zelf blijft helaas wel in je lichaam, dus het is belangrijk om veilig te vrijen anders geef je het door aan je partner.

  1. Wat kan je doen aan genitale wratten?


Dit hangt eerst en vooral af van het soort wrat (zacht, ruw…) en van de plaats (vagina, anus…) waar ze precies gelegen zijn. Soms is het mogelijk dat er geen behandeling nodig is, want bij ongeveer een derde verdwijnen de wratten binnen de drie maanden. Natuurlijk moet je nu niet gaan zitten afwachten, maar kan je best even een afspraak maken bij je dokter. Hij of zij kan je – naargelang de ernst – een zalf voorschrijven of voorstellen om ze te bevriezen of weg te lazeren.

  1. Wat is een druiper?


Een druiper is een andere naam voor gonorroe, een zeer besmettelijke soa.

Bron: Cosmopolitan


Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '