Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Unsplash

Sarah kwam voor het eerst klaar met de liefde van haar leven, die ze heel toevallig leerde kennen op een festival.

‘Ik klopte aan bij een therapeut en seksuoloog omdat ik niet kon klaarkomen met een bedpartner’

De vogeltjes fluiten, de bijtjes zoemen en mensen denken weer aan stomende seks. Dat is de zomer in een notendop, toch? Althans voor enkele lezeressen toch, die zich hun onvergetelijke seksavontuur tijdens die ene bloedhete zomer nog oh zo levendig herinneren. Sarah kwam voor het eerst klaar met de liefde van haar leven, die ze heel toevallig leerde kennen op een festival tijdens die zwoele zomer.

‘Werchter Classic 2017, het optreden van de échte Guns N’ Roses. Een onvergetelijk concert voor de tienduizenden fans op de wei, maar nog nét iets meer voor mij. Die avond leerde ik namelijk mijn vriend kennen. We stonden vlak bij elkaar in het publiek en raakten toevallig aan de praat. Ik wist meteen: ik vind hem leuk en wil hem beter leren kennen.

Hoewel ik nooit in liefde op het eerste gezicht had geloofd, was ik meteen verkocht. Die avond is het bij een praatje, een dansje en het uitwisselen van onze telefoonnummers gebleven. Maar ik sprong een gat in de lucht toen hij me de dag nadien de selfie die we samen op de wei namen doorstuurde en erbij schreef: “Superfijn om je te ontmoeten. Zin om nog eens iets te gaan drinken?” Ondertussen zijn we bijna zes jaar later en geven we elkaar deze zomer het jawoord.

Dat het tussen ons op alle vlakken klikt, is de voornaamste reden dat hij de liefde van mijn leven is. Al heb ik met hem ook iets heel bijzonders meegemaakt dat het allemaal nog wat specialer maakt: mijn eerste orgasme met een bedpartner.

Voor mij was dat echt een ­helend moment. Ik klopte ooit zelfs aan bij een therapeut en seksuoloog omdat ik zo erg worstelde met het feit dat ik wel heel makkelijk kon klaarkomen als ik masturbeerde, maar nooit met een bedpartner. En dat kwam niet door een gebrek aan toewijding van hen of van mij. Maandenlange therapie leerde me dat mijn kindertijd daar veel mee te maken had.

Mijn eerste orgasme met hem was voor mij echt een helend moment.

Ik ontdekte het orgasme al op heel jonge leeftijd, maar wist totaal niet wat het was. Seksuele opvoeding was in die tijd niet veel soeps, en ook thuis werd er over zulke dingen niet gesproken. Ik ontdekte al op tienjarige leeftijd dat het heel veel deugd deed als ik ’s avonds in bed met mijn “muisje” over het kussen of over mijn poppen wreef. Ook toen al leek ik instinctief te beseffen dat het iets was wat ik niet hoorde te doen.

Ik heb er dus nooit met ­iemand over gesproken en heb het altijd heel stiekem gedaan, met een grote angst om betrapt te ­worden. Het gevoel dat niemand anders mocht weten wat ik deed, zat zo diepgeworteld. Daardoor kon ik later als volwassene ook niet in overgave gaan met een partner.

Het orgasme overviel me zo onverwachts dat ik er zelfs door begon te huilen.

Tenminste, tot ik in mijn huidige relatie stapte, waarin het op een dag plots heel onverwacht en ongepland uit de lucht kwam gevallen: mijn eerste orgasme met een man. Het gebeurde terwijl ik op mijn buik lag en hij me vingerde. Het orgasme overviel me zo onverwachts dat ik er zelfs door begon te huilen. Heel stilletjes, met mijn gezicht in het kussen. Het was de ultieme bevestiging van mijn gevoel dat hij absoluut de ware voor me is. Na die vrijpartij zette ik Guns N’ Roses op en kroop ik heel dicht tegen hem aan. Ik sta voor altijd in het krijt bij Axl Rose en de organisatie van TW Classic.’

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '