Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Win een cabrio 308 CC Yes voor je huwelijksdag

Ja, ik wil!

Trouw jij dit jaar tussen 9 juli en 2 oktober? Toekomstige trouwers maken kans op de mooie Peugeot 308 Coupé Cabriolet voor de huwelijksdag.

Wat moet je doen?
Om deel te nemen aan de actie, volstaat het om te trouwen tussen 9 juli en 2 oktober 2010 en je in te schrijven op de website www.308CCyes.be.

Wie weet maak je kans om de mooie 308 Coupé Cabriolet (CC) gratis te lenen voor je huwelijksdag. Wekelijks zijn er twee 308 CC YES’en beschikbaar !

Voor de gelegenheid is de cabrio volledig aangekleed in de ‘YES’ kleuren. Iedereen die hem ziet, is helemaal ondersteboven van de sportieve, moderne rondingen en elegante passagiersruimte.
Het hebbeding? Het exclusieve verwarmingssysteem ‘AIRWAVE’ in de hoofdsteun dat ervoor zorgt dat het hoofd warm blijft eens het dak van de wagen open is.

Heb je de wagen niet gewonnen voor je huwelijksdag ? Geen nood! Stuur via de website www.308CCyes.be je mooiste huwelijksfoto en beleef een 2de huwelijksreis in de Provence achter
het stuur van de 308 CC.

Een jury selecteert de meest grappige, romantische, vertederende of guitige foto… wat creativiteit en het spel is half gewonnen !

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '