Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Shutterstock

In 3 stappen naar je eerste trio

Het is een vaste waarde op heel wat sexy bucketlists. Maar is dat mysterieuze triootje nu echt zo fantastisch? En hoe hou je het gezellig met drieën onder de dons? Voor de actie begint en jij je helemaal overgeeft aan je stoute fantasie, moet je drie belangrijke keuzes maken.

1. Welk type trio spreekt je aan?

De opties zijn niet eindeloos. Toch kan je maar beter nadenken over welk soort trio jouw voorkeur krijgt.

 • 2 mannen, 1 vrouw
  Wat zeggen de voorstanders? Er is geen vrouwelijke jaloezie – alle aandacht gaat naar jou – als heterovrouw blijf je bij een devil’s threesome op je eigen terrein.

  Wat zeggen de tegenstanders? Je moet de aandacht verdelen – twee heteromannen kunnen dit onverwachts toch ongemakkelijk vinden – lesbiennes begeven zich op onbekend terrein.
   

 • 2 vrouwen, 1 man
  Wat zeggen de voorstanders? Een spannende manier om je bischierigheid te uiten – je kan het werk verdelen – het gaat er vaak intiemer en gevoeliger aan toe.

  Wat zeggen de tegenstanders? Je doet dit niet voor jezelf, maar om zijn fantasie te verwezenlijken – je begeeft je als heterovrouw op onbekend terrein – je vriendschap met de andere vrouw wordt flink op de proef gesteld.
   

 • 3 vrouwen
  Wat zeggen de voorstanders? Het gaat er heel intiem aan toe – de perfecte manier om je lesbische fantasie waar te maken – iedereen is gelijk in bed.

  Wat zeggen de tegenstanders? Je vriendschap wordt flink op de proef gesteld – als heteromeisje begeef je je op onbekend terrein – als lesbisch koppel is jaloezie niet uitgesloten.

 

2. Met wie duik je onder de dons?

Een triootje doe je niet met eender wie, tenminste als je je relatie en je vriendschappen in stand wil houden. Stel jezelf daarom eerst deze belangrijke vragen:

 1. Wil je dit doen als koppel of ben jij liever de guest star?
 2. Doe je het met vrienden of vreemden?
 3. Doe je het met een ander koppel of kies je voor drie ongebonden vrienden of vreemden?
 4. Voelt iedereen zich aangetrokken tot elkaar?
 5. Nodig je het liefst een professional uit?

 

3. Welke afspraken maak je op voorhand?

Tenzij jullie op een dronken avond onverwachts met z’n drietjes in bed belanden, zijn er een aantal zaken die je het best op voorhand bespreekt.

 

1. Praat over veilige seks

Bespreek de voorzorgen die jullie zullen nemen. Praat niet alleen over welke voorbehoedsmiddelen jullie gebruiken, maar ook over hoe je gaandeweg condooms wil vervangen, welke voorzorgen je neemt zodra iemand overschakelt naar de geslachtsdelen van de andere partner, of jullie op voorhand getest zijn, wat veilige seks inhoudt voor jou...

 

2. Praat over je grenzen

Bespreek hoe ver je wil gaan en doe dat voor elke partner afzonderlijk. Wil je wel seks met je lief, maar enkel voorspel met kerel nummer twee? Willen jullie als vrouwen alleen maar zoenen of gaan jullie ook all the way? Mag jij elk standje aannemen met het lief van die andere meid of ben jij er enkel voor haar bischierig plezier?

 

3. Bespreek de keuze van de deelnemers

Bespreek met wie je een triootje wil, waarom je die personen kiest en of iedereen zich daarin kan vinden. Het is belangrijk dat jullie alle drie een klik voelen en iedereen even bewust achter die keuze staat.

 

4. Praat over de nasleep

Een triootje kan een onvergetelijke ervaring zijn, maar jij wil er vooral zeker van zijn dat de band met je bedpartners daarna niet onder druk komt te staan. Praat op voorhand over de mogelijke gevoelens achteraf en de eventuele gevolgen voor jullie relaties. Kunnen jullie achteraf de draad weer gewoon oppikken? Is dit een eenmalig avontuur of zijn jullie van plan er een vervolg aan te breien? Wat met sms’jes en gesprekken achteraf: gaan jullie er nog over praten of wordt er nooit meer met een woord gerept over dit avontuur? Mogen jullie dit ooit aan iemand anders vertellen of is dit jullie dirty little secret?

 

Eén, twee, drie: actie!

Hebben jullie alles besproken en ben je nog net zo zeker van je stuk? Dan zorgen deze tips ervoor dat drie wel degelijk the magic number is.

 

1. Leg je gear klaar

Leg meerdere condooms, glijmiddel, speeltjes, drinken en alles wat jij nog nodig denkt te hebben, binnen handbereik. Het zal er al druk genoeg aan toegaan zonder dat jij tussendoor op jacht moet naar de nodige hulpmiddelen.

 

2. Laat het op z’n beloop

Geforceerd aan een trio beginnen is nefast voor de fantasie. Start rustig met een glaasje wijn, een flirterige babbel, een zachte aanraking... en laat het verder op z’n beloop. Zodra jullie in de stemming zijn, komt de rest vast vanzelf.

 

3. Denk niet te veel na

Als jullie alles goed besproken hebben, mag je het denkwerk daarna voor bekeken houden. Probeer je gedachten los te laten en te genieten van het moment. So what als jij geen natuurtalent vingeren of beffen bent? En wie kan het wat schelen dat de blowjob van Jef langer duurde dan die van Jan?

 

4. Wissel eens af

Triootjes duren over het algemeen langer dan een gewone vrijpartij. Neem dan ook ruimschoots de tijd om alles vanuit de verschillende hoeken te bekijken. Neem zelf het initiatief om de rollen om te draaien, maar let ook op de signalen van je partners in crime.

 

Wat je ook doet, zorg ervoor dat niemand zich ooit uitgesloten voelt. Er is niets zo ongemakkelijk als midden in de actie het gevoel te krijgen dat jouw personage uit de serie werd geschrapt.

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '