Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Het beste medicijn? Een orgasme!

An orgasm a day keeps the doctor away. Letterlijk, want deze kwaaltjes verdwijnen als sneeuw voor de zon wanneer jij klaarkomt.

Hoofdpijn: Slachtoffers van migraine, verenig u! De endorfine die vrijkomt tijdens een orgasme is het perfecte medicijn tegen een bonkend hoofd.

 

Pijn: Orgasmes hebben een analgetisch effect. Ana-watte? Wel, simpel gezegd; ze nemen pijn weg, zonder dat ze je minder gevoelig maken voor aanraking.

 

De hik: Vergeet ondersteboven water drinken of je adem inhouden, al wat je moet doen om de hik kwijt te raken, is masturberen met een climax.

 

Menstruatiekrampen: Een orgasme helpt je van je buik- en rugkrampen af door je baarmoederspier samen te trekken en pijnverzachtende stoffen los te laten in je brein.

 

Stress en depressie: Naast de productie van endorfine en oxytocine (oftewel happy hormones) tijdens het vrouwelijke orgasme, heeft onderzoek ook aangetoond dat sperma bij een mannelijk orgasme antidepressiva bevat en je humeur kan opkrikken. Je moet het als vrouw dan wel oraal ontvangen…

 

Slapeloosheid: Naast de fysiek uitputtende actie die je moet ondernemen om een orgasme te bereiken, word je ook gewoon vanzelf knock out geslagen door de giga boost aan oxytocine die vrijkomt wanneer je een hoogtepunt bereikt.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '