Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Verleid hem met je lange manen.

Heb jij lange lokken? Dan zijn deze 5 seksstandjes je op het lijf geschreven

Rapunzel liet in het sprookje haar lange lokken naar beneden vallen zodat de prins van haar leven naar boven kon klimmen. Maar die lange lokken gebruikte onze prinses blijkbaar ook voor andere doeleinden, want er is gewoon een seksstandje naar haar vernoemd. Wil jij je partner ook eens verleiden met die lange manen van jou? Dan kunnen deze vijf standjes alvast helpen. Graag gedaan, hoor!

1. The Fabio


Dit standje oefen je best uit in de keuken. Leun tegen het aanrecht en vouw je been om het middel van je partner. Terwijl je hem in deze greep stevig vast hebt, laat je je hoofd achterover vallen en beweeg je sensueel met je kapsel van links naar rechts. Hallo, opwinding!

2. Rapunzel


Hier is ze, ons Rapunzel. Steek je haar nonchalant op en ga dan op de schoot van je partner zitten. Je wederhelft moet nu je haar stilletjes losmaken en dan is het opnieuw jouw beurt. Gooi je haar in een snelle beweging naar achter en verken dan met je lokken zijn lichaam. Met enkele kusjes en het betere heupwerk maak je dit standje helemaal compleet.

3. The Satin Blow Out


Voor dit standje haal je maar beter die luxueuze satijnen lakens boven. Ga vervolgens op je rug liggen en leg je haar in een bolletje boven je hoofd zodat je er geen last meer van hebt. Laat je partner op je liggen en buig dan zwoel je knie rond zijn benen. Laat je partner zijn ding doen en woel ondertussen maar eens lekker door zijn haren.

Kleine voetnoot: satijn is perfect voor zacht haar. De stof zorgt er namelijk voor dat je haar niet gaat pluizen. Win-win!

4. Ride It, My Pony


Yep, dit seksstandje is voor echte wilde beesten. Doe je haar in een staart of maak een vlecht, want dit standje gaat er hevig aan toe. Ga dan op je knieën zitten aan de rand van je bed en doe je benen een klein beetje open. Je partner staat net achter jouw achterwerk en pakt nu je staart stevig beet. Yihaa, ride it!

5. The Gentleman’s BJ


Zet je partner op een stoel en buig dan door je knieën zodat je recht voor hem zit. Je partner heeft één opdracht: je haren moeten tijdens dit genot uit je gezicht blijven. Pure concentratie is dus een vereiste. Wanneer je gezichtsveld helemaal vrij is, kan je hem de perfecte blowjob geven. Hupsake!

 

Bron: Cosmopolitan


 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '