Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Meer bepaald 13 uur en 15 minuten

Geil hem urenlang op!

Niets leuker dan een uitgebreid voorspel, en vandaag mag dat de hele dag duren. Urenlang verrassen en verleiden, plagen en plezieren om hem gek te maken van verlangen.

  06:45 – OPWARMING TUSSEN DE LAKENS
Lepel je rond je vriend en laat je handen over zijn lijf gaan. Je mag kussen en strelen, maar niet praten. En absoluut géén seks! Zodra het te heet wordt, spring je uit bed met de woorden “De dag is nog lang…”.

07:00 – LUSTOPWEKKEND ONTBIJT
Maak een heerlijke smoothie die jullie meteen in de juiste stemming brengt. Mix twee bananen met zes vijgen, sojamelk met vanillesmaak en wat sinaasappelsap. Tussen twee slokjes door ga je met je tong over je lippen. Nog een banaan over? Geef hem een speelse demonstratie van wat jij allemaal kunt met die vrucht.

07:30 – OMGEKEERDE STRIPTEASE
Ga voor de spiegel staan en kleed je langzaam en sensueel aan. Zorg dat hij je kan zien. Trek een sexy lingeriesetje aan onder zijn favoriete jurkje of rokje.

07:45 – TONGZOENEN ALS AFSCHEID
Geen snelle kus op de wang of een gehaaste ‘tot vanavond’: neem je vriend stevig vast, kijk hem diep in de ogen en kus hem dan voluit alsof het de eerste keer is.

10:30 – RODE OORTJES TIJDENS DE KOFFIEPAUZE
“Toen voelde hij hoe haar hand soepel onder zijn broeksriem schoof, zijn broek in gleed, verder schoof, dicht tegen zijn buik aan en hoe ieder plekje vlees dat ze aanraakte in vlam werd gezet, terwijl ze omlaag gleed. Haar hand hield ze in bij zijn schaamhaar, ze speelde ermee, speelde rond zijn penis zonder hem aan te raken”  Wedden dat je vriend niet weet waar hij het heeft als je hem opbelt en een stukje erotische literatuur voorleest? Dit fragment komt uit Erotica van Anaïs Nin, een bundel vol opwindende kortverhalen.

15:30 – YOU’VE GOT HOTMAIL
Hoog tijd voor een pittig vieruurtje. Mail hem een ondeugende foto van jezelf: een stukje van je naakte lichaam.

17:30 – SEXY SURPRISE
“Kijk eens in het handschoenkastje…” Als hij naar huis rijdt, stuur je hem een sms. Gisteren heb je een sexy slipje verstopt in zijn auto

18:30 – BUBBELS ALS APERITIEF
Als hij binnenkomt, sta jij klaar met twee glazen champagne en een kommetje aardbeien met room. Zorg voor zwoele achtergrondmuziek terwijl je hem aardbeien
geeft met je mond, de room van zijn vingers likt en trage champagnekussen geeft.

18:45 – STOEIPOES VOOR DE CAMERA
Duw hem een camera in de hand en vertel hem dat hij de fotograaf is van een mannenblad en jij zijn gewillige model. Hij mag beslissen wat je aan- of uittrekt en welke poses je aanneemt. Jij toont je van je meest wulpse kant en doet alles wat hij je vraagt.

19:30 – DESSERT VAN HET HUIS
Een geweldige vrijpartij met een volle maag is nu geen goed idee. De oplossing? Stukjes fruit en chocoladesaus die je serveert op je buik en borsten. De lauwe saus, de koude sappen die uit het fruit lopen, de aanrakingen en jouw lekkere lijf maken er zonder twijfel een culinaire topervaring van.

20:00 – STOMEN IN DE DOUCHE
Tijd om samen onder de douche te kruipen. Natte lijven, lekker warm en glibberig en dicht bij elkaar: ideaal als opwarmertje (voor zover dat nu nog nodig is..). Zoenen mag, elkaar uitgebreid inzepen moet. Pas als jullie uit de douche zijn, mag je alle remmen losgooien en je overgeven aan de vrijpartij met het langste voorspel ooit…

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '