Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Flair

Webbie Robine bereidt zich voor.

Flair test uit: Blind daten voor dummies

Robine van Tilburg
Robine van Tilburg chef online
Met een verplichte dosis enthousiasme, maar vooral een heel klein hartje, presenteer ik jullie de #flairtestuit van deze week. Ik, Robine, 21 jaar oud, ga blind daten. En Ingeborg blijft ditmaal buiten schot. Een midweekje Bodrum zit er dus helaas niet in.

Ik zou mijn relationele status niet zozeer omschrijven als 'forever alone'. Eeuwige vrijgezel klinkt alvast iets neutraler. Ik word niet makkelijk – om niet te zeggen nooit – verliefd dus het is mijn volste recht om te daten tot ik erbij neerval. Onder lichte dwang maakte ik een profiel aan op een online datingsite.

 

site

 

Ik vulde mijn profiel (uiteraard zonder foto) naar halve waarheid in. Hilarische clichés zoals 'wel een zotte mus' of 'op zoek naar een dekseltje voor mijn potje', ging ik uit de weg. Laat ons duidelijk zijn: ik ben niet op zoek naar een relatie. Dat was dus een leugentje om bestwil. De andere opties waren business partners, friends with benefits of vriendschap. Een relatie klonk als de meest aanvaardbare motivatie om dergelijk profiel aan te maken.

 

Een leuke lunch met iemand uit de omgeving zie ik min of meer zitten, al is het er wel een met een vette knipoog. Ik zal namelijk in eerste plaats al moeten liegen over mijn werk. Mezelf profileren als webbie van Flair, zou de persoon in kwestie nogal snel leiden naar mijn redactiepagina, waar hij leutig dit artikel kan openklikken. Dat is uiteraard niet de bedoeling. Mijn 'date' moet denken dat ik zonder bijbedoelingen lid werd van de website. Zo kan ik jullie van een ietwat realistisch verslag voorzien. Aanzoeken bleven de eerste dagen echter – afgezien van twee veertigers – uit.

 

date

© Giphy

Oh no, paniek!

 

Er zat niets anders op dan zelf initiatief te nemen. Ik gaf in de zoeksectie aan dat ik op zoek was naar een lunchdate in mijn omgeving. Na veel gepieker en overleg met mijn medewebbies, verzond ik een zeer standaard bericht naar negen mannen. Ik zou mezelf niet zijn zonder hierbij een joekel van een misser te begaan. Na drie keer het gekopieerde bericht te pasten, merkte ik op dat ik vier mannen had aangesproken met de naam Pieter. Wow, just wow.

 

 

bericht

 

Hebbes

 

Na wat mannen die enkel wensten te dineren, kreeg ik een antwoord van een potentiële date die met me wilde lunchen. Bingo! Morgenmiddag heb ik dus een blind date. Hoe die afliep, lezen jullie – bij leven en welzijn – vrijdag op flair.be.

 

zayn

© Giphy

 

 

De #flairtestuit-artikels van de voorbije weken vind je hier.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '