Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© unsplash

‘Ik was niet geïnteresseerd in meisjes, maar voor haar persoonlijkheid viel ik als een blok.’

Mijn eerste keer... met een vrouw: Nina (21) was zo verliefd dat ze er helemaal voor ging

Je eerste keer vergeet je nooit. En dat geldt eigenlijk voor alle primeurs op seksueel gebied. Vraag dat maar aan deze 12 ondeugende dames die terugblikken op hun eerste experimenten in bed. Vandaag: Nina (21) dook voor het eerst in bed met een vrouw.

‘Ik had nooit gedacht dat ik ooit seks zou hebben met een vrouw, tot ik Heleen leerde kennen. Ik was niet geïnteresseerd in meisjes, maar voor haar persoonlijkheid viel ik als een blok. Dat was aanvankelijk behoorlijk verwarrend voor mij. Ach, ik voelde me goed bij haar, dus liet het zijn gangetje gaan. Na een paar keer samen orale seks gehad te hebben, vroeg ik haar of we seks konden hebben met een voorbinddildo. Hoewel het voor haar niet de eerste keer met een vrouw was, schrok ze best van die vraag.

Drie dagen later zijn we er dan toch voor gegaan. We wisten gelukkig al goed van elkaar wat we fijn vonden. Zij wilde bijvoorbeeld de enige zijn die de voorbinder aandeed. Ik mocht haar niet vingeren. Ze heeft namelijk niet graag dat er iets “in” haar komt. Wel weet ik dat ze kan klaarkomen door een plekje op haar onderbuik te stimuleren. Omdat ik normaal gezien niet op meisjes viel, vond ik het ook niet erg dat ik haar vagina niet mocht aanraken. In ieder geval: zij zou mij penetreren. In tegenstelling tot wat je zou denken, had ik helemaal geen stress voor die eerste keer met een vrouw en dus met een voorbinder. Ik was zo verliefd op haar dat ik überhaupt niet meer nadacht.

Uiteindelijk ervoer ik zo’n overdaad aan indrukken dat ik er die keer niet in ben geslaagd om klaar te komen. Gelukkig hebben we het daarna nog regelmatig met die voorbinder gedaan en heb ik nu wél orgasmes.’


Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '