Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

Het is niet die ingegroeide haar.

Dit is waar mannen tijdens seks écht op letten

Iedereen heeft zich tijdens seks al weleens onzeker gevoeld. Een verdwaald haar, een buikje dat je chocoladeverslaving prijsgeeft of je ene borst die plots tien keer groter lijkt dan de andere... Het kan er allemaal voor zorgen dat jij het slaapkamerlicht liever uit laat. Niet nodig, jouw crush heeft immers andere zaken aan zijn hoofd.


 

1. Neem je initiatief?


Wanneer je erbij ligt als een zeester, denkt een man dat het hele gebeuren je bijster weinig interesseert. Of erger nog, dat seks voor jou een verplichting is. Laat hem voelen dat jij hem de lekkerste man op aarde vindt. Anders wordt hij op zijn beurt weer onzeker.

2. Hoe beweegt je lichaam?


Mannen vinden het enorm sexy wanneer je lichaam sensueel beweegt en wanneer uit je lichaamsbewegingen blijkt dat hij de gevoelige spot weet te raken. Hier kunnen jullie allebei je voordeel mee doen.

3. Maak je oogcontact?


Kijk eens diep in zijn ogen of geef je ogen goed de kost. Zo geef je aan in het moment aanwezig te zijn. Mannen hebben liever niet dat je naar het plafond staart (verveel je je?), je eigen lichaam in het vizier houdt (te zelfbewust) of naar beneden kijkt (twijfel je?).

 

4. Hoe klinkt je ademhaling?


Of je onaangename geurtjes uitwasemt, is voor hem minder van belang. Al lijkt een frisse adem ons toch enigszins bevorderlijk. Zijn main concern is echter of je adem zwaarder klinkt of niet. Met andere woorden: of je wel aan het genieten bent. Ze zijn eigenlijk best wel attent, die mannen.

 

5. En je bikinilijn en je lingerie?


Je hoeft je geen zorgen te maken als je ondergoed in de was verschoten is of wanneer je al even geen scheermes van dichtbij hebt gezien. Wat mannen willen afleiden, is of jij was voorbereid op sexy time en bijgevolg evenveel zin hebt in seks als hij.

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '