Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Belga

Deze 7 dingen vindt hij belangrijker dan je uiterlijk

Als je op date gaat, spendeer je waarschijnlijk heel wat tijd voor de spiegel. Maar hoe je eruitziet, is voor je date niet het belangrijkste. Wat hij dan wel belangrijk vindt, lijsten wij voor jou op.

1. Luisteren

 

Af en toe gewoon luisteren naar wat hij te zeggen heeft zonder commentaar te geven, is heel belangrijk voor hem. Hij klaagt misschien over iets waar jij hem al verschillende keren voor hebt gewaarschuwd, maar hij wil echt geen 'ik had het je gezegd' horen als hij het moeilijk heeft. 

 

2. Kunnen genieten van je eten

 

Het is voor hem veel leuker om jou te zien genieten van je eten als jullie samen uitgaan. Als je obsessief calorieën zit te tellen, beperkt dat ook de restaurants waar jullie samen naartoe kunnen gaan. Dus laat het af en toe even varen en geniet gewoon van die pizza. 

 

eten

 

 

3. Bezorgd zijn

 

Nee, we bedoelen niet dat je hem moet bemoederen, maar toon hem wel dat je met hem inzit als er iets is. Vraag hoe het met gaat en stel voor om hem te helpen als er iets mis zou zijn. 

 

4. Goed kunnen koken

 

De liefde van de man gaat door de maag. Cliché, we know, maar het komt wel ergens vandaan. En het is ook een van de makkelijkste manieren om hem voor je te winnen. 

 

eten

 

 

5. Sterk zijn

 

En dan bedoelen we mentaal. Ook al vindt je vriend het af en toe fijn om de held uit te hangen, hij wil geen vriendin die niets durft of niet voor zichzelf durft op te komen. Laat hem zien dat hij ook op jou kan rekenen als dat nodig is. 

 

6. Jezelf verzorgen

 

Hij vindt het belangrijk dat jij jezelf goed verzorgt, omdat hij er dan van uit zal gaan dat je ook goed voor hem zal zorgen. Bovendien is het ook gewoon leuk voor hem om te zien dat jij moeite doet om goed voor de dag te komen. 

 

7. Humor hebben

 

Geef toe: een van de belangrijkste dingen in een relatie is toch af en toe goed kunnen lachen? En daarbij hoeft hij zeker niet de enige te zijn die grappig is. Wees niet beschaamd om af en toe onnozel te doen, want hij zal het zeker appreciëren!

 

lol

 

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '