Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Corbis

Deze 10 dingen moet je gedaan hebben voor je trouwt

Trouwplannen? Voor je luid en duidelijk 'ja' zegt, zou je toch nog eens je vleugels moeten uitslaan. Echt, deze 10 dingen moet je gewoon gedaan hebben voor je trouwt.

1. Helemaal alleen in een kingsize bed slapen. Want, toegegeven, alleen slapen in een bed is gewoon veel comfortabeler dan met z'n tweeën. Dus: zeker doen voor dat paar harige benen voorgoed in je weg ligt.

2. Ervoor zorgen dat je een beste vriendin hebt, bij wie je altijd terechtkan. We wensen het je niet toe, maar bij een scheiding of – het hoeft niet meteen zo dramatisch te zijn – een ruzie zal je een schouder nodig hebben om op uit te huilen.

3. Een vakantieliefde beleven. Omdat zoenen onder een palmboom met een exotische bink toch net dat ietsje meer heeft.

4. Zelf een Ikeakast in elkaar timmeren. Ga je echt altijd je man bellen als hij even niet thuis is? Steek verdorie zelf de handen uit de mouwen. Leer je plan trekken, vrouw!

5. Je liefdesverdriet achter je laten. Trouwen terwijl je nog afziet van een ex is écht geen goed plan. Je wilt alles wat je ex je heeft aangedaan toch niet uitwerken op manlief?

6. In je uppie naar een ver land trekken voor een paar weken. Echt waar: zo kom je jezelf tegen. Je leert jezelf weer net dat ietsje beter kennen als je er in zo'n ver land alleen voor staat. En het is héél handig om je eigen plus- en minpunten te kennen voor je 'ja' zegt tegen The One.

7. Je financiën regelen. Trouwen als je een put hebt? Geen goed plan. Je wilt je aanstaande daar toch niet mee opzadelen? Is er toch een probleem dat je niet meteen opgelost krijgt? Lieg er dan vooral niet over, dat maakt de situatie alleen maar erger.

8. Je rijbewijs halen. Een man dient niet om jou ergens naartoe te rijden. Kruip dus achter het stuur en haal als de weerlicht dat rijbewijs.

9.Een roadtrip maken met vriendinnen. Helemaal losgehen, rijden naar waar de wind je brengt en gewoon onnozel doen met de girls: geweldig!

10. Van jezelf leren houden. Het is een cliché, maar daarom ook waar. Als je niet (een beetje) van jezelf houdt, kan je ook niet (helemaal) van een ander houden.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '