Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Dé tijdstippen voor spetterende seks

Mannen zouden elke 7 seconden aan seks denken. #geeuw. Toch kent hun seksdrive ook hoogtes en laagtes. Wanneer is nu het ideale moment om je halfnaakt op hem te storten? En wanneer kan je ongestoord in je bommaonderbroek rondlopen?

Wanneer wél

 • Mannen hebben niet veel nodig om in de mood te komen. Hij zíét nog maar een condoom en zijn gedachten dwalen al af naar jouw intieme delen. Schaf dus een groot pak condooms aan en verspreid die overal. 

   

 • Je kent ze wel, de shampoo- en douchegelreclames waarin naakte vrouwen met het perfecte lichaam zich sensueel inzepen. Voor mannen is dat de Vijftig Tinten Grijs onder de reclamespots. Als er tijdens het reclameblok zwoele inzeepscènes verschijnen, mag je er zeker van zijn dat hij in gedachten al met jou onder de douche staat.

   

 • Welgeteld één keer om de zeven seconden of 12.343 keer per dag zouden mannen aan seks denken. Het is dus niet verwonderlijk dat ze ‘s avonds te moe zijn om te helpen met de afwas. Maar wanneer mannen in het midden van de nacht wakker worden, hebben ze bijna áltijd zin in een nachtelijke work-out.

   

 • Een decolleté doet het nog steeds bij mannen. Of dat nu komt omdat ze symbool staan voor vruchtbaarheid of omdat ze er zelf geen hebben, mannen weten borsten te waarderen.

 

Wanneer niet

 • De liefde van de man gaat door de maag, maar wanneer hij aan het eten is, zal die affectie zich niet snel laten zien.

   

 • Of het nu gaat om de finale van de Champions League of om een amateurwedstrijd, voetbal hypnotiséért mannen. Met hen valt niets aan te vangen tijden een voetbalmatch op televisie.

 

Dé tijdstippen voor spetterende seks

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '