Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© mysterymoor.net

Hoe het niet moet.

De ergste manieren om iemand te dumpen: bad, worse, worst

‘Citroen, banaan, het is gedaan!’ Als kind was alles zo veel makkelijker, ook het uitmaken met je liefje van toch wel drie dagen. Nu je volwassen bent, moet je het perfecte moment kiezen en je woorden wikken en wegen, zodat die soon to be ex toch een beetje gespaard blijft. Dit is alvast hoe het niet moet, van bad naar absolute worst.

12. Bellen

 

Oké, je geeft hem de kans om te antwoorden en zijn zegje te doen, maar je blíjft een beetje een lafaard. Bang om te smelten voor z’n zielige puppyoogjes?

 

11. Op Skype 

 

Als je lover een overblijfsel is van je vakantie aan de andere kant van de wereld, heb je weinig keuze. Maar je partner tijdens een Skypegesprek dumpen omdat je op Erasmus of buitenlandse stage bent en plots vrij wilt zijn – lees: al die hete buitenlandse binken wilt scoren – is nogal harteloos. En extra awkward met die vaak slechte verbinding: ‘Wat zei je? Gedaan? Het beeld bleef net hangen.’

 

 

10. Per e-mail/voicemail

 

Als je denkt dat je nog lief bent geweest omdat je je (ondertussen ex-) partner toch een woordje uitleg hebt gegeven: think again. Er is niets frustrerenders voor de gedumpte dan de onmogelijkheid om vragen te stellen of je de huid vol te schelden. Schrik niet als je een scheldpartij op je voicemail vindt…

 

 

wenen

 

 

9. In een brief

 

Seriously? We leven in de 21e eeuw. Als je je romantische kantje wilde tonen, is dit niet het juiste moment.

 

8. Sms- of Whatsappberichtje

 

Door het toevoegen van de drolemoji – of erger nog: het aapje met de handen voor z’n ogen – maak je het alleen maar erger. Trust us.

 

 

7. Op een feest, tijdens een familiediner…

 

Awkward much? Je doet niet alleen hém een plezier door die dumpscène binnenskamers te houden, maar ook iedere aanwezige, die niet zal weten hoe zich een houding te geven op dat tenenkrullend gênante moment.

 

 6. De bitch uithangen of hem bedriegen, zodat híj het uitmaakt

In How To Lose A Guy In 10 Days is het allemaal grappig en leuk, in het echte leven ben je gewoon laf. Grab your lady balls en zeg het hem, het bespaart je heel wat tijd en acteerwerk.

 

via GIPHY

 

5. Ghosting

Ghosting – oftewel doen alsof je van de aardbodem verdwenen bent – zou meer en meer voorkomen, maar dat maakt het niet minder wreed. Je kan de gedumpte op z'n minst even laten weten dat je nog leeft, maar dat je gevoelens voor hem gewoon morsdood zijn.

 

4. Door je Facebookstatus plots te veranderen van 'in een relatie' naar 'single'

 

Zijn we in een teletijdmachine gestapt en naar de middelbare school teruggekeerd? Je maakt van je breuk ook nog eens een schreeuw om aandacht – welke leuke jongen wil dit verdrietige single meisje troosten? – en laat dat nu net één van die verschrikkelijk irritante Facebookstatussen zijn.

 

3. Op een Post-it

 

Carrie Bradshaw maakte het mee en volgens haar was het geen lachertje. Je bent misschien geen tovenaar met woorden, maar meer dan drie krijg je er met een beetje moeite echt wel uit.

 

2.  Met een gemene tweet/Instagrampost/Facebookstatus

Door misbruik te maken van een populaire hashtag, bijvoorbeeld. Let vooral op de reactie van het gedumpte meisje in kwestie.

 

 

A photo posted by Randy Butternubs (@mogaaaaarrrr) on

 

1. Tijdens of net na een vrijpartij

 

Tenzij je je partner voor de rest van z'n leven wil opzadelen met onzekerheden over zijn bedprestaties. En zo'n onmens ben je niet, toch?

 

skipper

 

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '