Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Dáárom fake jij je orgasme

Laat het voor eens en altijd duidelijk zijn: vrouwen hoeven niet al-tijd klaar te komen tijdens een potje stomende seks. Natuurlijk wil je je lief niet teleurstellen, dus een hoogtepunt faken lijkt dan de makkelijkste way to go. Is het de beste oplossing? Niet echt, maar toch doen we het allemaal wel eens. En wel om deze redenen.

 

Als je single bent, is de kans sowieso kleiner dat je klaarkomt. Volgens onderzoek is een orgasme krijgen dubbel zo makkelijk wanneer je in een (seks)relatie zit. Een single vrouw zal dus vaker faken omdat ze haar sekspartner niet durft te vragen om te doen wat zij nodig heeft om even hard van de seks te genieten, net omdat ze (nog) niet vertrouwd is met die persoon. Komt nog bij dat mannen sowieso niet de neiging hebben om instructies te vragen.

 

We zijn geneigd om te geloven dat de vrouw ook een happy ending zou moeten krijgen, dus we voelen ons een beetje beschaamd als we daar niet geraken, vooral tegenover onze sekspartner.

 

We zijn moe en willen er snel van af zijn. Nuff said.

 

Hoe raar het ook klinkt, verliefd zijn is een killer op orgasmegebied. In zo’n situatie willen vrouwen er at all times op hun best uitzien, dus zijn we best onzeker over onze (misschien gênante) gezichtsuitdrukking wanneer we klaarkomen. En opnieuw: net omdat we je zo leuk vinden, durven we niet op onze seksuele strepen te staan en jou instructies te geven. Wat we dus wel zouden moeten doen.

 

We zijn dronken en we hebben best zin in een act. Alcohol mag dan een afrodisiacum zijn, het maakt het bereiken van een hoogtepunt ook lastiger. En als dat uiteindelijk niet gebeurt, fake je het maar. Bovendien doen die door onze keel gepasseerde cocktails ons geloven dat onze acteerkunsten dringend een podium moeten krijgen. Te weten: het bed.

 

Je sekspartner is te perfect. De date ging goed, hij lijkt oprecht geïnteresseerd, ziet er ook nog eens Heel Aantrekkelijk uit… En dan is het tijd om je kleren uit te trekken. Onzekerheid rules, de hele vrijpartij door. Hij mag nog al de juiste plekjes vinden, maar bij zo’n catch kunnen ontspannen en vervolgens een orgasme bereiken? Moeilijk, moeilijk, moeilijk.

 

Vorige keer hebben we ook gefaket. En nu denkt hij dat we heel makkelijk en snel kunnen klaarkomen. Shit.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '