Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Pexels

Check, check en dubbelcheck?

Check deze 3 vragen voor je het leven als single vaarwel zegt

Je hebt iemand leren kennen. Een superlieve man die bovendien ook nog knap en slim is. Ideaal, zou je denken! Maar toch weet niet zeker of je voor de volle 100 % voor hem wil gaan. Want is dit wel het juiste moment om iemand nieuw te leren kennen? Als je met een hoop vragentekens zit over je nieuwe relatie, dan moet je jezelf deze 3 vragen stellen. Zo weet je of je klaar bent voor een nieuwe relatie of net niet. 

1. Ben je gelukkig? 

 

Het is heel belangrijk dat je op dit moment, als single, ook gelukkig bent. Want je wordt verliefd, en dit zal er gebeuren:

 

  • Je leert een nieuwe spetter kennen.
  • Je zit met hem op een zalige, roze wolk.
  • Je relatie zit goed, maar na een tijdje is het nieuwe eraf. 
  • Je krijgt opnieuw hetzelfde gevoel dat je op dit moment hebt.

 

Dus als je nu niet gelukkig bent, dan zal je opnieuw in een zwart gat vallen als de hevigste verliefdheid voorbij is, zelfs als jullie gelukkig zijn samen. Zorg er daarom voor dat je je goed voelt, zowel in je eentje als in je relatie. 

 

2. Heb je tijd voor een nieuwe relatie? 

 

Er zijn mensen van wie de agenda overvol staat. Maar er zijn ook mensen die zich dagenlang vervelen. Een relatie werkt alleen maar als je kan geven en nemen. Dus staat je agenda overvol, dan moet je beseffen dat je hier en daar enkele dingen moet schrappen voor de liefde van je leven. Want hij verdient ook jouw volle aandacht. 

Wees dus eerlijk tegen jezelf. Als je weet dat andere dingen voorrang zullen krijgen, maak jezelf dan niets wijs.

 

3. Wil je met hem trouwen?

 

Ja, je leest het goed. Zou je hier en nu met hem willen trouwen? Ben je volledig bereid om je leven te wijden aan deze persoon? Geen probleem als dat niet zo is, maar lieg dan niet tegen jezelf en tegen hem. Je bent dan nog niet helemaal klaar om een relatie met hem aan te gaan. 

 

Check, check en dubbelcheck? Niet twijfelen en ga er dan voor de volle 100 % voor!

 

 

Bron: Elite Daily

 

Deze tips kunnen ook helpen: 

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '