Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Shutterstock

BEWEZEN: hooggeschoolden gaan vaker vreemd

Hola pola, blijkbaar zijn mensen met een hoger diploma niet vies van een affaire. Meer dan 69 procent van de vrouwen en meer dan 65 procent van de mannen met een hogere opleiding deelt graag de lakens met iemand anders dan hun dierbare partner. Welke opleiding heeft jouw grote liefde gevolgd? 

Bij datingsite VictoriaMilan vroegen ze zich af of er een verband was tussen het opleidingsniveau van hun leden en vreemdgaan. En jawel, na een grondige enquête is dat verband wel duidelijk! 

 

De groep die het vaakst aan een affaire begint op de datingsite, zijn diegenen die na drie jaar afgestudeerd zijn aan de hogeschool of universiteit. Meer dan 36 procent van de vrouwen en 25 procent van de mannen gaf eerlijk toe vreemd te zijn gegaan. Ai, ai, ai toch! Er is ook een duidelijke beweging zichtbaar bij mensen die vier tot zeven jaar op de universiteit studeren. Hier gaf een goede 19 procent van de vrouwen en 20 procent van de mannen toe dat ze een affaire hebben. Mannen en vrouwen met een specifiek masterdiploma staan op de derde plaats.

 

De trouwste vrouwen zijn diegenen met een doctoraatsdiploma, gevolgd door vrouwen met een technische opleiding. Mannen die niet van een affaire moeten weten, zijn diegenen die hun middelbare school niet hebben afgemaakt, gevolgd door de studenten met een doctoraatsdiploma. Geef ons dan maar een goeie vent die gedoctoreerd heeft! 

 

via GIPHY

 

Lees ook:

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '