https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Belga Image

Hoe zit het met jullie hoogtepunt?

BEWEZEN: als vrouwen hun orgasme faken, is de kans groter dat ze vreemdgaan

Hola pola, volgens een groepje Amerikaanse wetenschappers is er wel degelijk een link tussen het faken van een orgasme en vreemdgaan. Yep, die orgasmes zijn dus belangrijker dan we denken. 

Wetenschappers onderzoeken heel wat dingen. Deze keer legden een paar onderzoekers van de universiteit van Missouri 138 vrouwelijke en 121 mannelijke studenten met een heteroseksuele relatie op de rooster. Want blijkbaar bestaat er een verband tussen het faken van een orgasme en vreemdgaan. 

 

Onderzoek

Aan de vrouwen vroegen de wetenschappers hoe intens hun orgasmes zijn en hoe vaak ze een hoogtepunt krijgen. Aan de mannen vroeg het groepje hoe vaak ze denken dat hun vriendin klaarkomt tijdens het heetst van de strijd. De twee groepen kregen ook nog de vraag of ze hun partner al ooit bedrogen hadden en of ze daar in de toekomst bang voor zijn.

 

Verdict 

De onderzoekers verzamelden alle antwoorden en guess what?!

 

Als vrouwen vaak hun orgasme faken, is de kans groter dat ze vreemdgaan.

 

Maar een specifieke link tussen hoe vaak vrouwen een echt orgasme krijgen en ontrouw is er niet vastgesteld… Maar het kan dus gevaarlijk worden onder de lakens, dames en heren! 

 

via GIPHY

 

Bron: Daily Mail

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content