Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Corbis

Shocker!

BEWEZEN: 51 % verkiest koffie boven seks

's Ochtends niet in de mood, maar wel bijzonder moody en snakkend naar koffie? Volgens een onderzoek is dat een perfect normaal gevoel. Meer dan de helft van de mensen verkiest namelijk een dampende kop koffie boven seks.

Onderzoekers onderzochten 7455 respondenten in de Verenigde Staten, Dubai, China, Frankrijk, Duitsland en India. Ze ontdekten dat 51% van hen liever langer zonder seks door het leven ging dan zonder een kopje koffie. 62% zou zelf alcohol voorgoed afzweren om 's ochtends een bakje troost te kunnen drinken.

Niet zo verwonderlijk dat mensen koffie verkiezen boven seks. Koffie is als het ware een momentje me-time in vloeibare vorm. Jij en je kopje against the world. Het drankje wakkert ook onze creativiteit aan. En let's face it: het is zo verslavend.

Moet er koffie door jouw aderen stromen om de dag te beginnen? Drink dan maximum vier kopjes per dag. Zo geniet je van de voordelen van koffie zonder op en neer te bouncen van de cafeïne. Fun fact: in de televisieserie 'Friends' sloeg de cast voor € 9000 aan koffie achterover.

 

Meer dan 40% korting op een set van 2 thermische bekers van Contigo

Voortaan neem jij je bakje troost overal mee naartoe zonder te morsen met deze handige Pinnacle bekers van Contigo. De vacuüm bekers houden je koffie warm of je homemade ijsthee lekker koel. Handig toch? En het beste van al is dat het dankzij het AUTOSEAL® onmogelijk is om te morsen.

 

Je betaalt nu slechts € 39,95 in plaats van € 74,95 voor een set van 2 Contigo Pinnacle thermische drinkbekers met AUTOSEAL®. Bij je thuis bezorgd, verzendkosten niet inbegrepen.

 

Bron: Womenshealthmag.com

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '