https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

12 februari in Café Local in Antwerpen

Allereerste Party Against Aids

Op vrijdag 12 februari 2010 vindt de allereerste Party Against Aids plaats. DJ’s van dienst zijn Buscemi, Sound of Stereo, Commonphase en Modek. Locatie is in het hippe Café Local in Antwerpen! Mis dit niet!

De PAA is bedoeld om de jonge generaties bewust te maken van de Aidsproblematiek. Recente cijfers van Sensoa tonen immers aan dat deze gevaarlijke ziekte nog lang niet verdwenen is, ook niet in ons eigen land.

De organisatie van de party is in handen van Designers Against Aids (DAA),  een wereldorganisatie die in 2004 werd opgericht door Ninette Murk van de non-profit organisatie ‘Beauty Without Irony’. Het doel van DAA is om in de internationale media de aandacht te vestigen op de Aidsproblematiek en om het grote publiek, vooral jongeren, bewust te maken van de gevaren ervan.

DAA voert preventie en sensibiliseert op een zeer jeugdige en vernieuwende manier. Sinds de oprichting werden er al heel wat succesvolle initiatieven op poten gezet, onder andere gesteund door kledingketen H&M: Fashion Against Aids, Models Against Aids, Knitting Against Aids, de bouw van een educatief centrum in Antwerpen, enz.
Onder andere Tokio Hotel zet zich in voor dit goede doel. Meer info vind je op www.designersagainstaids.com.

  • Muziekzender TMF zal de publiciteit en de verslaggeving verzorgen.
  • In het begin van de avond zal er ook een modeshow plaatsvinden die verzorgd wordt door Björn Borg Underwear.
  • Ook de sjaals die door internationale beroemdheden gemaakt zijn voor Knitting Against Aids zullen worden getoond tijdens deze fashion show.

Tickets kosten € 10 in voorverkoop en zijn ook verkrijgbaar bij Fnac.  

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content