Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Veer

5. Skip de fitness

AHA: daarom doet ochtendseks wonderen

Vergeet die stinkende ochtendadem! Een potje ochtendseks is alleen maar goed voor je relatie. Je gloednieuwe wekker zorgt ervoor dat jullie je de rest van de dag verbonden voelen.

En niet alleen je relatie, maar ook je gezondheid wordt er beter van want het versterkt je immuunsysteem. Nog niet overtuigd? Ochtendseks is goed voor je teint en de textuur van je haar en huid. Hallokes! Dankzij deze tips haal je alles uit je morning love.

 

1. Elkaars eye candy

In het licht van de dag kan je alles prima zien. Vergeet die onzekerheden, enjoy the view en ga voor het ultieme genot! Wij vrouwen zijn tijdens de seks immers net zo visueel ingesteld als mannen.

 

2. Poets je tanden

Wil je toch écht af van die ochtendmond? Sneak dan snel naar de badkamer om je tanden te poetsen. Niet alleen jullie zoentjes zijn fris, je geeft hem bij orale seks zo ook een tintelende sensatie. 

 

3. Met het juiste been uit bed

Door ochtendseks begin je de dag al met een goed gevoel. Wetenschappers van de Universiteit van Cincinnati ontdekten dat ochtendseks een natuurlijk anti-stressmiddel is waarvan de effecten wel tot zeven dagen lang merkbaar zijn. Seks zou ook het immunoglobuline A-niveau verhogen, een antilichaam dat helpt vechten tegen infecties.

 

4. Profiteer van Moeder Natuur

Een mannenlichaam is afgestemd op seks in de ochtend. Tijdens zijn slaap produceert je lief zijn testosteron voor de volgende dag. Hij heeft niet voor niks zo'n ochtenderectie... Don't waste it!

 

5. Skip de fitness

Geen beter alternatief voor je ochtend workout dan wat morning love. Wetenschappers bevestigen dat seks evenveel calorieën verbrandt dan dertig minuten joggen. Na een uurtje verbranden jullie dus tussen de 180 en 240 calorieën. 

 

6. Haal het beest in jezelf naar boven

Omdat je lief nog niet onder de douche heeft gestaan, ben je extra opgewonden door zijn natuurlijk aroma. De muskusachtige geur van zijn zweet zou je libido boosten

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '