Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Flair

Verleiden voor gevorderden

9 toptips om hem te verleiden

Flair presenteert: de geheimen van het verleiden. Sleutel aan je charmes met onze tips en wees vervolgens je stralende zelf: die hottie is in no time van jou. En anders neem je hem gewoon mee naar walibi: dat helpt. Wetenschappelijk bewezen!

1. Maak je subtiel op en… maak het

Ga je niet te buiten aan een dik masker van make-up, maar accentueer subtiel je troeven: je lange wimpers, je hoge jukbeenderen, je wellustige mond. Tests hebben aangetoond dat mensen een opgemaakte vrouw aantrekkelijker vinden, gezonder, meer te vertrouwen en welgestelder dan een niet-opgemaakte vrouw. Dat werkt bij mannen, maar ook in professionele situaties en bij andere vrouwen.

 

2. Geef die vent toch 'n compliment

Is hij aanvoerder van zijn voetbalploeg? Heeft hij promotie gemaakt op het werk? Heeft hij een minisuccesje geboekt? Hang aan zijn lippen en wees niet zuinig op je “Wow, knap zeg” en “Ik sta versteld van jou!”.

 

3. Vraag hem om hulp

Is hij goed in het opstellen van Exceltabellen? Vraag hem om de formules van je volgende cijfertabel voor jou in te vullen. Eigelijk doe jij hém plezier, want je geeft hem de kans om ‘de man’ te zijn, om voor jou te zorgen.

 

4. Raak hem per ongeluk aan

“Oh, sorry!” en dan, plots, een glimlach.

 

5. Versnel zijn hartritme

Een activiteit die het hartritme versnelt, beïnvloedt hoe je de persoon ziet die bij je is. Praktisch: je kansen om iemand te versieren zijn groter als je hem in Walibi kust op de Dalton Terror dan bij het suikerspinkraampje. De hoogtevrees, de angst en de stress brengen de zintuigen in verwarring, zodat gevoelens intenser worden.

 

6. Schater het uit

De manier waarop je lacht, beïnvloedt hoe anderen ons zien. Twee wetenschappers, Bachorowski en Owren, hebben onderzocht welke manieren van lachen het meest  gewaardeerd worden. Resultaat: onvervalste, luidruchtige hilariteit – schaterlachen, dus – is het meest ontwapenend. Haal dat preutse handje dat je mond bedekt als je giert van het lachen dus maar weg. Gedaan met die onderdrukte giecheltjes, laat je gaan! Minder melodieuze geluiden laat je maar beter weg: gegrom, gehijg of je keel schrapen werken in je nadeel.

 

7. Toon je enthousiasme

Je bent een pak inspirerender als je het hebt over onderwerpen die je na aan het hart liggen. Vertel je goede vrienden dus maar over hoe gek je was op Bolletje, het eendje van toen je acht jaar was… Maar lees ook het volgende punt!

 

8. Sssjt

Vrouwen die hun man lang verliefd houden, beschikken over een belangrijk wapen: ze kunnen zwijgen. Ze delen niet alles wat in hun hoofd opkomt. Ze willen niet continu overtuigen met hun geweldige ideeën. Denk maar aan het cliché van de femme fatale, omringd door een aureool van mysterie: zij praat niet. Haar raadselachtige stilte laat de ander fantaseren.

 

9. Verdwijn een tikje te vroeg

Is jullie eerste date als een smeulend vuur van charme en aantrekkingskracht? Om het verlangen aan te wakkeren, kan je met de tijd spelen. Verdwijn op het juiste moment, voor je te veel hebt gezegd en getoond. Net als in een spannende scène van een politieserie.

 

 

Test voor je hem gaat verleiden eerst uit op welk type man je valt. Sommige vrouwen moeten zelfs geen man verleiden. Zij zijn échte mannenmagneten. Test hier uit of jij ook zo'n femme fatale bent. Eens je hem hebt gestrikt, kan je hier ook testen of jij de vrouw van z'n leven bent.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '