https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© The Lucky One

Romcom style!

9 romantische date-ideetjes uit onze favoriete films

Date night maar geen idee wat te doen? Wij verzamelden 9 date-ideetjes recht uit onze favoriete romantische komedies. Want zijn we niet allemaal stiekem een heel klein beetje jaloers op de lovey-dovey filmstelletjes?

1. 'The Lucky One'

Ga op een romantisch boottochtje, ergens tussen de bomen. Erg sexy om je partner met zijn gespierde armen te zien roeien en een van de meest romantische plekken waar jullie elkaar wellicht mee naartoe genomen hebben. Een boottochtje is trouwens het ideale moment om diepere gesprekken te voeren en zo dichter naar elkaar toe te groeien.

 

via GIPHY

 

2. 'The Notebook'

Dans midden op straat, onder de sterrenhemel (opgelet voor auto's!). Probeer het niet te forceren, maar hou het zo spontaan mogelijk. 

 

via GIPHY

 

3. '50 First Dates'

Maak een video over waarom je zoveel van je partner houdt. Su-per romantisch, persoonlijk én creatief.

 

via GIPHY

 

4. 'A Walk to Remember'

Maak een bucketlist van dingen die jullie samen nog willen doen en vink die af – date per date. Niets zo leuk als samen de mooiste momenten (én herinneringen) in jullie leven maken.

 

via GIPHY

 

5. 'Dirty Dancing'

Volg danslessen. Wie weet zijn jullie wel uitstekende dansers! Of is het gewoon ontzettend grappig omdat jullie er allebei niks van bakken. Een ideale date ook om dat vlammetje (opnieuw) aan te wakkeren. It's getting hot in herrrre.

 

via GIPHY

 

6. 'Eternal Sunshine of the Spotless Mind'

Kijk naar de sterren vanop een bevroren meer. Oké, misschien moet je het maar op een open veld in het midden van een bos houden.

 

via GIPHY

 

7. 'The Last Song'

Hou een romantisch avondje op het strand en praat gewoon de hele tijd met elkaar. Vertel jullie diepste geheimen, grootste angsten of mooiste dromen. Miley Cyrus en Liam Hemsworth zijn nog steeds samen, dus wie weet werkt het wel écht?

 

via GIPHY

 

8. '500 Days of Summer'

Ikea date! Of vinyl shopping, it's up to you. Er is niets zo romantisch als samen door de Ikea struinen, al dromend over hoe jullie jullie droomhuis samen zouden inrichten. Plus, het is de ideale manier om erachter te komen of jullie wel dezelfde dingen willen. Je komt er beter nu achter dan later.

 

via GIPHY

 

9. '10 Things I Hate about You'

Ga samen naar een feestje en vertrek er vroeg omdat jullie liever de avond met z'n tweetjes doorbrengen. Plus: als jullie samen kunnen lachen met de sfeer op het feestje, betekent dat dat jullie allebei over jullie drinken-tot-je-moet-kotsen-fase heen zijn. En dus misschien wel op serious business wachten.

 

via GIPHY

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content