Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Corbis

9 plekken om op je seksbucketlist te zetten

Tuurlijk is je bed comfortabel. Zacht, vertrouwd, en je kan na de vrijpartij lekker dicht bij elkaar kruipen. Maar gemak is niet alles als het op seks aankomt. Verleg je grenzen eens en heb seks op deze 9 plekken. Spanning verzekerd!

1. De tuin

Nu het zomer is, is het het ideale moment om eens in je eigen tuin te slapen. Haal je luchtmatras van de zolder, zoek een grote slaapzak (of misschien twee exemplaren die je aan elkaar kan ritsen?) en breng de nacht door onder de blote sterrenhemel. Toch liever wat meer 'afgeschermd'? Sla je tent dan op.

 

2. In een hotel

Zoek een romantisch, mooi hotel. Boek een nacht voor jullie tweeën en vrij de sterren van de hemel. Je hoeft je geen zorgen te maken over vuile lakens, een rommelige kamer of wat de buren zouden denken als je 't wat luid maakt. En wie weet heeft je hotelkamer een privébalkon dat je eens kan testen? En 's morgens is er vast wel roomservice.

 

3. In het huis van een vriendin

Nee, niet om je vriendin duidelijk te maken dat jij en je lief superhete seks hebben. Wél omdat je wellicht extra je best zal doen om heel stil te zijn en je net daardoor veel intiemer bent met elkaar.

 

4. Op een feestje

Zoek een plekje waar jullie heel even met z'n tweeën kunnen zijn en geniet een kwartier lang heel intens van elkaar. Wedden dat de glimlach de ganse avond niet van je gezicht zal verdwijnen? En zo'n gedeeld geheim is toch fantastisch en spannend?

 

5. Voor een spiegel

Of die nu aan het plafond hangt of naast je bed staat: om een of andere reden geeft een spiegel je vrijpartij extra opwinding. Proberen, dus!

 

6. In de auto

Toegegeven, voor het gemak moet je daar zeker niet vrijen. Een auto is immers allesbehalve comfortabel. En toch zou je 'm op je seksbucketlist moeten zetten. Zet je auto aan de kant van een rustige baan en leg de zetels plat of kruip op de achterbank. Denk maar aan de stomende scène in Titanic met Kate en Leo.

 

7. Een parkeergarage of parking

Klinkt de straat wat te gek voor jou? Probeer dan eens een parkeergarage of parking. Hier vind je vast een verlaten plekje.

 

8. In de wellness

Huur voor een paar uurtjes een privéunit in een wellnesscenter. Ga letterlijk élk plekje af en geniet ten volle van elkaar. De jacuzzi, de sauna of het zwembad? Hey, liever alledrie!

 

9. Een park of een bos

Wacht tot het wat later op de dag is (we willen immers geen spelende kinderen afschrikken), neem een dekentje en een fles wijn mee en maak het gezellig met zijn tweetjes. De stilte op de achtergrond en de onvertrouwde geluiden maken het moment alleen maar intiemer.

 

Je seksbucketlist nog wat uitgebreider maken? Hier vind je wat tips.

 

Wil je graag weten hoe je snel in the mood komt? Wij vertellen het je!

 

10 verbazende seksfeiten lees je hier.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '