Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Thinkstock

Ah, de liefde!

8 gewoontes van gelukkige koppels

Dromen, trillen, vlinders in de buik… Soms raken we gedesillusioneerd, maar gelukkig houden veel koppels het met elkaar uit. Hoe doen ze dat?

1. Ze houden vol

Ze zijn een team. Als hij zich onzeker voelt, herinnert zij hem aan zijn krachten en succes om hem aan te moedigen. En andersom. 

 

2. Ze zijn tolerant

Als hij de hele nacht snurkt, neemt zij dat erbij. Als zij lacht als een zeehond laat hij haar doen. Ze besteden geen tijd aan beschuldigingen. 

 

3. Ze zijn tactisch 

Verliefde koppels zijn niet altijd hittekonijnen, maar ze zijn wel vrijgevig met tedere gebaren. Een knuffel in de ochtend, een verrassingskus in de keuken, hand in hand over straat lopen of één van deze 20 kleine romantische gebaren bijvoorbeeld.

 

4. Ze laten hun liefde zien

Met smsjes en door zachte woordjes in elkaars oor te fluisteren. Maar vooral met vriendelijke gebaren. Als zij een koffie bestelt, krijgt hij het koekje.

 

5. Ze stellen de magische vraag: "Hoe gaat het met je?"

Deze vraag, ook al volgt er niet per se een stroom aan informatie, geeft veel voldoening. Een klein gebaar dat makkelijk te geven is, of je nu samenwoont of 1000 kilometer van elkaar vandaan bent.  

 

6. Ze durven te zeggen wat ze nodig hebben

We kunnen elkaars gedachten niet lezen. Als zij zin heeft in een massage, vraagt ze hem dat gewoon. Bye bye frustraties! Maar deze 12 dingen vraag je beter niet aan je lief.

 

7. Ze proberen hun wederzijdse verlangens te bevredigen

Als hij voorstelt om die little black dress te dragen die hij haar heeft gegeven, doet zij dat. Je moet rekening houden met de verlangens van je geliefde. Alleen als ze redelijk zijn natuurlijk…

 

8. Ze behouden hun romantische momenten 

Een etentje, een dag aan het strand, een boswandeling, samen in bad, vakanties, etc. Al deze kleine momenten schrijven jullie liefdesverhaal! Geen inspiratie meer? Hier zijn 11 romantische én hilarische dates om met je lief te doen.

 

 

Lees ook >>> 8 weetjes over seks die we vroeger al wilden weten.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '