Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Nummer 2, woeps

7 onverwachte (en soms rare) dingen die mannen sexy vinden

Hair flips, op je lip bijten, je hoogste hakken en mooiste jurk uit de kast halen… Het zijn allemaal dingen die hij ongetwijfeld erg sexy vindt, maar hier zijn zeven eerder onverwachte dingen die hem ook wild maken (en waar je helemaal niet zo veel moeite voor hoeft te doen).

1. Je geur

Yep, je geur is een grote turn-on voor mannen. Wanneer je hem vertelt dat je stiekem aan zijn T-shirt of kussen snuffelt, geef je zijn ego ook een enorme boost.

 

2. Dansen, ook al ben je een verschrikkelijke danser

Grote kans dat je suckt in zingen of dansen, maar je roekeloze overgave op eventueel publieke plaatsen toont een hoeveelheid zelfvertrouwen waarvan een mannenhart zonder twijfel gaat smelten. Een beschamende karaokeversie van 'Like A Virgin' met tien vriendinnen valt hier helaas niet onder.

 

3. Hem verslaan tijdens een potje poolen

Een minimum aan vaardigheden, kennis of enthousiasme voor een van z'n rare hobby's vindt hij helemaal geweldig. Wanneer je dus 'toevallig' laat zien dat je hem kan verslaan tijdens een potje poolen of karten, zal hij dat enorm sexy vinden. Doe dat evenwel niet te vaak, want zijn ego is kwetsbaar. 😉

 

4. Af en toe een grote mond opzetten

Af en toe een bescheiden potje vloeken of eens flink boos worden vindt hij verschrikkelijk opwindend. Een beetje trash talk op zijn tijd doet z'n hartje ongetwijfeld sneller slaan.

 

5. Op tijd komen, maar niet altijd

Er is niets zo vervelend en onsexy als iemand die te laat komt. Zo nu en dan een keer te laat komen om hem een beetje ongeduldig te maken, kan zeker. Nog beter wordt het als je te laat wil komen op een andere afspraak, om nog 300 seconden langer met hem te spenderen.

 

6. Boeken lezen

Raad je lover eens een boek aan (sorry, chick flicks tellen niet mee) of vertrouw op zijn aanbevelingen. Dat een boek niet verfilmd werd, wil niet zeggen dat het verhaal je niet kan meeslepen.

 

7. Zo nu en dan een schuine mop vertellen

Neem een voorbeeld aan de populariteit van Sarah Silverman of Amy Schumer. Iedereen kan weleens genieten van een goeie grap over sperma, de priester of dames van plezier. Opnieuw: overdrijf niet, maar verras hem met jouw spitsvondigheid.

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '