Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© giphy.com

Bye bye ochtendhumeur

7 lieve berichtjes van hém die ons ‘s morgens opfleuren

Ben jij ook net wakker geworden met een berichtje van je vlam, je lief of je partner? Er is absoluut niks leukers. It's a very good start of your day! Niks kan je dagje nog verpesten, want het betekent dat jij the first on his mind bent als-ie net wakker is. Dit zijn de 7 állerliefste berichtjes die we dolgraag 's morgens van hem (zouden) krijgen. 

'Goeiemorgen sexy, goed geslapen?' 

Stiekem is hij eager to know of je niet liever bij hem in z'n armen had gelegen afgelopen nacht

 

'Ik vind het fijner wanneer ik naast je wakker word'

Hij voelt zich goed bij jou en hij ziet je écht graag, ochtendcoupe en onfrisse adem inbegrepen. Bye bye ochtendhumeur

 

'Kon ik je maar wakker kussen'

Missie geslaagd: nu loop jij de hele dag verlangend naar een kus (en misschien zelfs meer). Je kan haast niet wachten tot je hem terugziet om hem met kusjes te overladen.

 

'Ik vond het écht leuk met jou gisteren'

Hij windt er geen doekjes om: hij vindt het écht super als jullie samen tijd doorbrengen en hij verwacht ook bevestiging van jouw kant. Vanzelfsprekend loop je de rest van de dag met een brede smile rond.  

 

'Heel veel succes vandaag!'

Het is altijd leuk om te weten dat hij je back heeft. Hij heeft onthouden dat het een belangrijke dag is voor jou en het is dan ook héél thoughtful dat hij je nog snel even geluk wenst. 

 

'Ik mis je al'

Hoewel we graag een sexy stoere kerel aan de haak slaan, smelt je hart wel een beetje als hij dat bad boy-gehalte even aan de kant zet en even oprecht laat weten hoe hij zich voelt. 

 

'Hoop dat je een fijne dag hebt vandaag'

Ook al is het een doodgewone dag en heb je niet echt iets speciaals op de agenda staan, hij laat wel zien dat hij ook nu aan je denkt. Meer zelfs, hij wenst je een fijne dag. Let's be honest, zijn berichtje is alvast een boed begin. 

 

 

Lees meer: 

Heb je vaak last van een ochtendhumeur? OMG: je kan écht met het verkeerde been uit bed stappen. Het is wetenschappelijk bewezen: de klimaatverandering is slecht voor je libido. Je weet nooit of je relatie zal blijven duren, maar dit zijn alvast 5 signalen dat hij niet de ware is

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '