Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Thinkstock

7 eigenschappen om hem voor jou te winnen

Wetenschappers beweren dat het 8,2 seconden duurt voor een man om te beslissen of hij geïnteresseerd is in een vrouw. En als je 't ons vraagt, hebben deze zeven eigenschappen daar alles mee te maken!

1. Stijl

Mannen zijn visuele wezens. En ze worden aangetrokken door je uiterlijk en vrouwelijkheid. En dan vooral je ogen, wat je draagt, hoe je haar zit, je parfum, en afhankelijk van zijn smaak: je lichaamsvorm. 

 

2. Wees warm en aanspreekbaar

Oogcontact en een échte glimlach (geen tandpastasmile) zijn échte flirtmoves om de aandacht van een man te trekken. Een snelle blik, een zachte glimlach, even wegkijken... Allemaal tekenen die laten blijken dat je very interested in hem bent. Werp hem casually een blik, speel met je haar, kijk naar beneden, probeer zijn blik te vangen. Uit een studie blijkt dat het zo'n 13 blikken duurt voor de gemiddelde man de moed bijeen gerapen heeft om een vrouw te benaderen.

 

3. Wees je authentieke zelf

Mannen willen echt wel een emotionele connectie maken met een vrouw. Authentiek betekent dat je zegt wat je écht denkt, dat je luistert naar wat hij zegt. Je bent niet bang om je kwetsbaar op te stellen en je gebreken met hem te delen. 

 

4. Leid je eigen leven (met je eigen interesses)

Je bent very busy, succesvol en zelfstandig. Je houdt van je leven, je carrière en je hobby's. Je hebt een goede relatie met je vrienden en familie, en je bent sociaal actief. Je hebt geen man nodig om je leven te vervullen, maar je zou Mr. Right wel met open armen ontvangen.

 

5. Positive attitude

In het begin willen mannen gewoon plezier maken, en vinden ze het een grote turn off wanneer je te serieus bent. Als je vrolijk en charmant bent, zullen jullie de tijd van jullie leven hebben. Als je authentic bent (zie punt 3), is hij geneigd om je zijn ware zelf te laten zien, waardoor hij meer tijd met je wil doorbrengen.

 

6. Blijf een beetje mysterieus

Een vrouw die niet meteen de meest intieme details van haar leven deelt, intrigeert mannen. Vrouwen die tijdens een eerste date hun pijnlijke verleden en persoonlijke problemen uit de doeken doen, worden instant minder aantrekkelijk. Door een beetje mysterieus te blijven, wil hij je beter leren kennen. Speel wel geen tricky mind games want dan zal hij je niet vertrouwen en zich zelfs terugtrekken.

 

7. Seks niet overhaasten

Het is de goesting, die de man brandstof geeft om achter een vrouw te jagen. Als je 'nee' zegt in het begin, is dat geen manipulatief trucje maar eerder een bevestiging dat je begrijpt dat een man nu nog met z'n broek denkt. Mannen hebben tijd nodig om gevoelens te ontwikkelen voor een vrouw. Wanneer een vrouw te snel de lakens met hem wil delen, kan hij zijn interesse en motivatie verliezen.

 

Meer lezen? Zo verleid je hem volgens zijn sterrenbeeld.

 

Bron: Secrets of the Ultimate Husband Hunter

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '